Lunch en diner bij Opera Prima

17 april 2013
Lunch en diner bij Opera Prima

"Het is een droom die uitkomt." Zo omschrijft Armando Sacksioni het feit dat zijn winkel, patisserie-traiteur Opera Prima, een restaurant is geworden. "Wij hebben acht maanden moeten wachten op
een vergunning, maar Deborah en ik zijn ontzettend blij dat onze droom nu werkelijkheid is geworden. Wij kunnen onze raciones en bijzondere wijnen nu gaan serveren aan een nog groter publiek", vertelt Sacksioni.

*Oud Parijse sfeer*
Opera Prima, de patisserie-traiteur met Mediterrane invloeden in Amsterdam, opent officieel haar deuren als restaurant. De winkel met de vertrouwde Frans, oud Parijse sfeer is heringericht en beschikt nu over dertig zitplaatsen voor lunch en diner. Culinaire liefhebbers kunnen van 12 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds genieten van zoete en hartige delicatessen aan bijvoorbeeld een mix van Franse, Spaanse, Italiaanse en Argentijnse raciones.

*Raciones*
Raciones zijn hartige lekkernijen die geserveerd worden op kleine borrelplankjes. Opera Prima laat delicatessen uit Frankrijk, Spanje, Italië en Argentinië op speelse wijze samenkomen. Sacksioni: "De achtergrond van mij en mijn vriendin, Deborah Manassero, verbindt ons met deze vier landen. Ik ben zelf Nederlands/Spaanse en mijn vriendin is Italiaans/Argentijnse. Daarnaast heeft zij de Franse Hoge Patisserie opleiding afgerond. Sinds onze eerste ontmoeting in een keuken in Spanje in 2008, bedenken we steeds nieuwe creaties om het lekkerste uit deze landen samen te brengen. Met onze culinaire combinaties willen wij mensen keer op keer een heuse smaaksensatie doen beleven."

~Foto: Ines del Papa~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws