Jonge onderneemster opent lunchroom

20 januari 2014 |
Jonge onderneemster opent lunchroom<

Lotte Knoppert, 20 jaar, heeft een eigen lunchroom geopend, in Amsterdam. Knoppert heeft de stoute schoenen aangetrokken en realiseerde naar eigen zeggen een hippe, eigentijdse lunchroom. De
naam is Lot's Lunchroom geworden.

Toekomst
Knoppert wil bewijzen dat de jeugd vertrouwen heeft in de toekomst. Op basis van een goed plan, heeft de jonge onderneemster voldoende middelen verzameld om haar droom te verwezenlijken. Onder het motto 'ondernemen is doen', wil Knoppert laten zien dat er ook in deze periode ruimte is voor kwaliteit.

Duurzaam en lekker
In de Rijnstraat in Amsterdam-Zuid kunnen gasten in een huiskamersfeer genieten van belegde broodjes van de allerhoogste kwaliteit. Onderscheidend, authentiek brood, met liefde gebakken op basis van gist, spelt of desem. Brood belegd met vleeswaren en kaas dat zich onderscheidt vanwege de duurzame herkomst en lekkere smaak van de ingrediënten. Koffie en thee om weer ouderwets van te kunnen genieten.

'Uitgestelde koffie'
Om de huiskamersfeer te benadrukken introduceert Lotte Knoppert de 'uitgestelde koffie'. Er zijn op dit moment veel inwoners die het zich niet kunnen veroorloven om een kop koffie te drinken in de horeca. Gasten die hen onbekende stadsgenoten een kop koffie willen aanbieden, kunnen bij de lunchroom een 'uitgestelde' koffie betalen. Minder welgestelde stedelingen kunnen bij Lot's Lunchroom informeren of er nog een 'uitgestelde koffie' beschikbaar is. Zij kunnen gratis genieten van een koffie, betaald door een onbekende.

Gasten kunnen bij Lot's Lunchroom alle dagen van de week terecht voor ontbijt, lunch en 'high-bite'.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: