Jonge onderneemster opent lunchroom

20 januari 2014
Jonge onderneemster opent lunchroom

Lotte Knoppert, 20 jaar, heeft een eigen lunchroom geopend, in Amsterdam. Knoppert heeft de stoute schoenen aangetrokken en realiseerde naar eigen zeggen een hippe, eigentijdse lunchroom. De
naam is Lot's Lunchroom geworden.

*Toekomst*
Knoppert wil bewijzen dat de jeugd vertrouwen heeft in de toekomst. Op basis van een goed plan, heeft de jonge onderneemster voldoende middelen verzameld om haar droom te verwezenlijken. Onder het motto 'ondernemen is doen', wil Knoppert laten zien dat er ook in deze periode ruimte is voor kwaliteit.

*Duurzaam en lekker*
In de Rijnstraat in Amsterdam-Zuid kunnen gasten in een huiskamersfeer genieten van belegde broodjes van de allerhoogste kwaliteit. Onderscheidend, authentiek brood, met liefde gebakken op basis van gist, spelt of desem. Brood belegd met vleeswaren en kaas dat zich onderscheidt vanwege de duurzame herkomst en lekkere smaak van de ingrediënten. Koffie en thee om weer ouderwets van te kunnen genieten.

*'Uitgestelde koffie'*
Om de huiskamersfeer te benadrukken introduceert Lotte Knoppert de 'uitgestelde koffie'. Er zijn op dit moment veel inwoners die het zich niet kunnen veroorloven om een kop koffie te drinken in de horeca. Gasten die hen onbekende stadsgenoten een kop koffie willen aanbieden, kunnen bij de lunchroom een 'uitgestelde' koffie betalen. Minder welgestelde stedelingen kunnen bij Lot's Lunchroom informeren of er nog een 'uitgestelde koffie' beschikbaar is. Zij kunnen gratis genieten van een koffie, betaald door een onbekende.

Gasten kunnen bij Lot's Lunchroom alle dagen van de week terecht voor ontbijt, lunch en 'high-bite'.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws