Lichttherapie bij Bagels & Beans

29 oktober 2013
Lichttherapie bij Bagels & Beans

De speciale Luminette lichttherapiebril behoort weer tot het meubilair van Bagels & Beans. Het kwartiertje lichttherapie zorgt ervoor dat men met een goed humeur en vol nieuwe energie een vervolg aan hun dag
kan geven. In alle 54 vestiging van de keten wordt deze service aangeboden.

*Opgewekte en energieke mensen*
"In landen als Noorwegen en Zweden is het al heel normaal dat lichttherapie wordt aangeboden in openbare gelegenheden om een tekort aan daglicht in de donkere wintermaanden aan te vullen", aldus Ronald Bakker, eigenaar van de bagelketen. "We zijn zeer verheugd dat we in al onze vestigingen deze persoonlijke service kunnen bieden. Blije, opgewekte en energieke mensen, dat is ons doel."

*Winterdip*
In de winter maakt het lichaam meer slaaphormoon aan, waardoor met name avondmensen moeite hebben met opstaan en een grotere behoefte aan slaap hebben. Bij lichttherapie wordt de aanmaak van het slaaphormoon direct gestopt en wordt de aanmaak van lichaamsstoffen die men overdag nodig heeft om goed te kunnen functioneren gestimuleerd. René van Klaveren van Goodlite.nl: "Je hoeft echt geen klinische winterdepressie te hebben om te profiteren van lichttherapie. Lichttherapie bij Bagels & Beans is niet bedoeld als vervanging van een medische behandeling, maar is vooral bedoeld als een prettige ‘verlichting’ van de winterdip en als bron van extra energie."

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws