Lekker! Roomkaas Augurk

19 september 2014 |
Lekker! Roomkaas Augurk<

Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ‘Augurk’ toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar
aanleiding van diverse enthousiaste reacties uit het klantenonderzoek op deze verrassende, maar toch toegankelijk smaak met stukjes frisse augurk en een vleugje knoflook. Ideaal om te combineren met vlees en vis. Voor broodjes, amuses en gerechten.

Zo kan de heerlijke roomkaas augurk goed worden gebruikt bij zalm, garnalen, rookvlees, pastrami of cervelaat. De frisse smaak van roomkaas augurk is een ware aanvulling op het te serveren hoofdproduct.

Presentatie
Lebo Kaas presenteert op de Gastvrij Rotterdam, de BBB en Horeca Expo in Gent de verse roomkaas Augurk waar beursbezoekers de roomkaas natuurlijk ook kunnen proeven.


Gé Sluijs, salesmanager bij Lebo Kaas, toont vol trots de nieuwe roomkaas Augurk tijdens Gastvrij Rotterdam.

Hersluitbare spuitzak
De verse roomkaas Augurk zin in een handige, hersluitbare spuitzak. Lebo Kaas introduceerde vorig jaar deze vernieuwende, hygiënische en verpakking, waarbij gemak, efficiëntie en hygiëne voorop staan. De handige spuitzak bevat een spuitmondje met een afsluitdopje. Gebruikers in de horeca kunnen hiermee in een handomdraai de lekkerste broodjes, wraps, hapjes en garneringen maken. Na gebruik kan de spuitzak weer worden afgesloten door het dopje over het spuitmondje te schuiven en kan de zak schoon en hygiënisch in de koeling worden bewaard.

Verkrijgbaarheid
De verse roomkaas augurk is, samen met het huidige assortiment, verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels. Kijk voor het volledige assortiment en voor een overzicht van de verkooppunten op de website van Lebo Kaas www.lebokaas.nl.
Lebo Kaas
Lebo Kaas is een ambachtelijke roomkaasproducent en maakt als enige in Nederland vanuit verse melk zelf roomkaas. Deze roomkaas wordt verwerkt in diverse smaken en verpakkingen voor horeca, consumenten en industrie. Het familiebedrijf bevindt zich in Lopik, midden in het poldergebied van het Groene Hart. In januari 2011 is Lebo Kaas samen met zusterbedrijf De Zuivelmakers met haar melkveehouders het programma ‘Duurzame Weidezuivel’ gestart om te komen tot de allerlekkerste, duurzame zuivelproducten. Een duurzame werkwijze met oog voor het milieu en koewelzijn staat centraal in het programma, zowel bij melkveehouders als bij Lebo Kaas. Kijk voor meer informatie op www.lebokaas.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: