Lekker! Roomkaas Augurk

19 september 2014 |
Lekker! Roomkaas Augurk<

Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ‘Augurk’ toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar
aanleiding van diverse enthousiaste reacties uit het klantenonderzoek op deze verrassende, maar toch toegankelijk smaak met stukjes frisse augurk en een vleugje knoflook. Ideaal om te combineren met vlees en vis. Voor broodjes, amuses en gerechten.

Zo kan de heerlijke roomkaas augurk goed worden gebruikt bij zalm, garnalen, rookvlees, pastrami of cervelaat. De frisse smaak van roomkaas augurk is een ware aanvulling op het te serveren hoofdproduct.

Presentatie
Lebo Kaas presenteert op de Gastvrij Rotterdam, de BBB en Horeca Expo in Gent de verse roomkaas Augurk waar beursbezoekers de roomkaas natuurlijk ook kunnen proeven.


Gé Sluijs, salesmanager bij Lebo Kaas, toont vol trots de nieuwe roomkaas Augurk tijdens Gastvrij Rotterdam.

Hersluitbare spuitzak
De verse roomkaas Augurk zin in een handige, hersluitbare spuitzak. Lebo Kaas introduceerde vorig jaar deze vernieuwende, hygiënische en verpakking, waarbij gemak, efficiëntie en hygiëne voorop staan. De handige spuitzak bevat een spuitmondje met een afsluitdopje. Gebruikers in de horeca kunnen hiermee in een handomdraai de lekkerste broodjes, wraps, hapjes en garneringen maken. Na gebruik kan de spuitzak weer worden afgesloten door het dopje over het spuitmondje te schuiven en kan de zak schoon en hygiënisch in de koeling worden bewaard.

Verkrijgbaarheid
De verse roomkaas augurk is, samen met het huidige assortiment, verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels. Kijk voor het volledige assortiment en voor een overzicht van de verkooppunten op de website van Lebo Kaas www.lebokaas.nl.
Lebo Kaas
Lebo Kaas is een ambachtelijke roomkaasproducent en maakt als enige in Nederland vanuit verse melk zelf roomkaas. Deze roomkaas wordt verwerkt in diverse smaken en verpakkingen voor horeca, consumenten en industrie. Het familiebedrijf bevindt zich in Lopik, midden in het poldergebied van het Groene Hart. In januari 2011 is Lebo Kaas samen met zusterbedrijf De Zuivelmakers met haar melkveehouders het programma ‘Duurzame Weidezuivel’ gestart om te komen tot de allerlekkerste, duurzame zuivelproducten. Een duurzame werkwijze met oog voor het milieu en koewelzijn staat centraal in het programma, zowel bij melkveehouders als bij Lebo Kaas. Kijk voor meer informatie op www.lebokaas.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: