Kwalitaria Délifrance opent op Wagnerplein in Tilburg

4 juli 2019 | David Bakker

Tilburg-Noord is een lunchroom en cafetaria rijker: afgelopen dinsdag 2 juli opende Kwalitaria Délifrance haar deuren op het Wagnerplein. Ondernemer Thomas Robbe is trots op zijn zaak en vindt het ontzettend leuk om een plek te creëren waar je kan komen genieten en lekker eten.

De opening wordt aanstaande zaterdag 6 juli feestelijk gevierd met een gratis portie friet voor alle gasten tussen 14.00 en 15.30 uur.

Heerlijk eten voor iedereen

Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom als het aan Thomas ligt. Thomas: “We hebben geprobeerd een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Een plek waar je snel en vriendelijk geholpen wordt en waar je écht gezellig zit. Daar besteden we graag net dat extra beetje aandacht aan. Daarnaast is er dankzij ons uitgebreide assortiment voor elk wat wils.”

Kwaliteit voorop

Thomas gelooft sterk in de kwaliteit die hij met Kwalitaria en Délifrance kan bieden: “Je kunt bij ons écht lekker eten. Zo maken we onze burgers van Hollands MRIJ-rundvlees, beleggen ze met verse toppings en serveren ze op een biologisch broodje. Ons Délifrance brood wordt ambachtelijk bereid met meel van graan uit eigen Franse molens en uitsluitend natuurlijke ingrediënten. En dat proef je! We hopen alle buurtbewoners binnenkort te ontmoeten!”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: