Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place

5 november 2010 |
Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place<

Multi-fastfoodadres Ziya's Place in Veenendaal is sinds kort ook doordeweeks 's ochtends open vanaf elf uur. De zaak startte onlangs met het afhalen en bezorgen van lunchbestellingen. Op de kaart staan veertig lekkere broodjes in vier soorten, in wit of bruin, en van kaas of ham tot zalm of mozzarella.

Mini-snacks voor de vrijmibo
De besteldienst moet ideaal zijn voor lokale bedrijven, waar afdelingen gezamenlijk via internet of telefonisch de lunch kunnen laten komen. Voor bedrijven is er tevens de mogelijkheid om mini-snacks voor de vrijdagmiddagborrel te bestellen.

Diverse internationale keukens
Ziya's Place bestaat al twintig jaar en zit sinds 1999 aan de Patrimonium. Eigenaar Ziya Özturk vertelt tegenover de Veenendaalsekrant.nl: "Ik ben begonnen om vooral gezinnen de gelegenheid te geven op één adres al het eten te kunnen halen. Dit kan heel Hollands een frietje met een kroketje zijn, een lekkere pizza of pasta en ook een complete vleesschotel. De meeste gerechten maken we zelf vers voor iedere bestelling, zoals onze salades. Er is steeds meer vraag naar onze kwalitatief hoogwaardige producten en we bieden verder ook de echte Turkse gerechten als pide's, lachmacun of döner kebab." Het culinair fastfood center weet perfect de puur Nederlandse smaak, de Mediterraanse tot onvervalste Turkse keuken thuis te brengen.

Gezond snacken
De creativiteit en kwaliteit in de maaltijden krijgen nu de aanvulling met een heerlijke lunchkaart. "Dit past in onze opzet om ook steeds meer het gezonde snacken te kunnen bieden. Net als in onze 32 smaakvariaties van de pizza's, met de mogelijkheid deze naar eigen maat en smaak samen te stellen."

Foto: Janus Visser/BDU


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: