Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place

5 november 2010 |
Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place<

Multi-fastfoodadres Ziya's Place in Veenendaal is sinds kort ook doordeweeks 's ochtends open vanaf elf uur. De zaak startte onlangs met het afhalen en bezorgen van lunchbestellingen. Op de kaart staan veertig lekkere broodjes in vier soorten, in wit of bruin, en van kaas of ham tot zalm of mozzarella.

Mini-snacks voor de vrijmibo
De besteldienst moet ideaal zijn voor lokale bedrijven, waar afdelingen gezamenlijk via internet of telefonisch de lunch kunnen laten komen. Voor bedrijven is er tevens de mogelijkheid om mini-snacks voor de vrijdagmiddagborrel te bestellen.

Diverse internationale keukens
Ziya's Place bestaat al twintig jaar en zit sinds 1999 aan de Patrimonium. Eigenaar Ziya Özturk vertelt tegenover de Veenendaalsekrant.nl: "Ik ben begonnen om vooral gezinnen de gelegenheid te geven op één adres al het eten te kunnen halen. Dit kan heel Hollands een frietje met een kroketje zijn, een lekkere pizza of pasta en ook een complete vleesschotel. De meeste gerechten maken we zelf vers voor iedere bestelling, zoals onze salades. Er is steeds meer vraag naar onze kwalitatief hoogwaardige producten en we bieden verder ook de echte Turkse gerechten als pide's, lachmacun of döner kebab." Het culinair fastfood center weet perfect de puur Nederlandse smaak, de Mediterraanse tot onvervalste Turkse keuken thuis te brengen.

Gezond snacken
De creativiteit en kwaliteit in de maaltijden krijgen nu de aanvulling met een heerlijke lunchkaart. "Dit past in onze opzet om ook steeds meer het gezonde snacken te kunnen bieden. Net als in onze 32 smaakvariaties van de pizza's, met de mogelijkheid deze naar eigen maat en smaak samen te stellen."

Foto: Janus Visser/BDU


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: