Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place

5 november 2010 |
Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place<

Multi-fastfoodadres Ziya's Place in Veenendaal is sinds kort ook doordeweeks 's ochtends open vanaf elf uur. De zaak startte onlangs met het afhalen en bezorgen van lunchbestellingen. Op de kaart staan veertig lekkere broodjes in vier soorten, in wit of bruin, en van kaas of ham tot zalm of mozzarella.

Mini-snacks voor de vrijmibo
De besteldienst moet ideaal zijn voor lokale bedrijven, waar afdelingen gezamenlijk via internet of telefonisch de lunch kunnen laten komen. Voor bedrijven is er tevens de mogelijkheid om mini-snacks voor de vrijdagmiddagborrel te bestellen.

Diverse internationale keukens
Ziya's Place bestaat al twintig jaar en zit sinds 1999 aan de Patrimonium. Eigenaar Ziya Özturk vertelt tegenover de Veenendaalsekrant.nl: "Ik ben begonnen om vooral gezinnen de gelegenheid te geven op één adres al het eten te kunnen halen. Dit kan heel Hollands een frietje met een kroketje zijn, een lekkere pizza of pasta en ook een complete vleesschotel. De meeste gerechten maken we zelf vers voor iedere bestelling, zoals onze salades. Er is steeds meer vraag naar onze kwalitatief hoogwaardige producten en we bieden verder ook de echte Turkse gerechten als pide's, lachmacun of döner kebab." Het culinair fastfood center weet perfect de puur Nederlandse smaak, de Mediterraanse tot onvervalste Turkse keuken thuis te brengen.

Gezond snacken
De creativiteit en kwaliteit in de maaltijden krijgen nu de aanvulling met een heerlijke lunchkaart. "Dit past in onze opzet om ook steeds meer het gezonde snacken te kunnen bieden. Net als in onze 32 smaakvariaties van de pizza's, met de mogelijkheid deze naar eigen maat en smaak samen te stellen."

Foto: Janus Visser/BDU


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: