Just Eat koopt Spaanse concurrent

5 oktober 2012
Just Eat koopt Spaanse concurrent

Just Eat, online-dienst voor het bestellen van afhaalmaaltijden, heeft Sindelantal.com, de grootste concurrent op de Spaanse markt, overgenomen.

*Meer omzet voor horeca*
Met deze overeenkomst krijgt Just Eat.es er 1.300 restaurants bij. Het bedrijf heeft het voornemen zijn netwerk in 2012 tot meer dan 3.000 bezorgrestaurants te laten groeien en zo tientallen miljoenen euro’s aan extra omzet voor restauranteigenaars te genereren. Sindelantal.com is in 2010 opgericht door Evaristo Babé en Diego Ballesteros die bij het bedrijf blijven om toezicht te houden op de overdracht van restaurants en klanten aan Just Eat.

*Keuze en variatie in maaltijden*
Klaus Nyengaard, CEO van Just Eat: "Spanje is een belangrijk groeigebied voor ons en we zijn erg blij dat we onze positie als nummer een in de regio kunnen consolideren. SinDelantal.com is een bedrijf dat perfect aansluit op onze eigen waarden en we verwelkomen hen met veel enthousiasme bij de Just Eat Group." Jerome Gavin, Managing Director van Just-Eat.es: " We willen de mensen die een afhaalmaaltijd bestellen zoveel mogelijk keuze en variatie bieden en SinDelantal.com gaat ons hierbij helpen. Sinds de start van Just Eat in Spanje hebben we honderdduizenden klanten weten over te halen hun afhaalmaaltijden online te bestellen. Vóór de lancering hadden we niet kunnen bedenken dat dit zo snel zou aanslaan. Deze acquisitie zal er zeker toe bijdragen dat de groei zich voortzet."

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws