Jubileumdag wokketen smaakt naar meer

26 november 2009 |
Jubileumdag wokketen smaakt naar meer<

Meer dan 3.500 klanten lieten zich op dinsdag 24 november een bijna gratis wokmaaltijd van Wok to Walk goed smaken. Daarmee gaven de klanten massaal gehoor aan de oproep van het horecaconcept om het vijfjarig bestaan van de franchiseketen te komen vieren. Voor slechts 49 cent per basismaaltijd werd goed gegeten van de verse maaltijden met weinig calorieën en veel vitaminen en vezels. Het eerste lustrum van Wok to Walk smaakte naar eigen zeggen beslist naar méér.

Zeer geslaagd
Rond een uur of twaalf stonden er lange rijen voor de vestigingen om van deze jubileum-aanbieding te profiteren. Eigenaar Dov Melo: “Dit overtrof onze stoutste verwachtingen, het was een erg geslaagde jubileum-dag.” Melo opende in november 2004 in de Kolksteeg in Amsterdam de eerste vestiging. Het was het begin van een keten met inmiddels 24 zaken over de hele wereld. Klanten kunnen zelf hun maaltijden samenstellen aan de hand van een uitgebreide lijst met natuurlijke, verse en gezonde ingrediënten. De maaltijd wordt dan ter plekke bereid, in het zicht van de klant.

Wat ging er deze dag zoal allemaal doorheen?
-150 kg champignons
-300 kg rijst
-500 kg noodles
-120 kg garnalen
-250 kg kipfilet

De RestaurantKrant; Lunchroom, Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: