Joyce Teune is Country Manager TheFork  

5 juli 2019 | Thijs Jacobs

Joyce Teune is vanaf heden de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland.  TheFork is onderdeel van TripAdvisor en Europa's toonaangevende online restaurant-reserveringsplatform, met wereldwijd een netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers.

Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland. Joyce gaat zich als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland. Zij rapporteert  aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork.

Culinair op de kaart zetten

 "In januari zijn we van IENS over gegaan naar TheFork. Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurantindustrie. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. TheFork is meer dan een reserveringsplatform alleen. Wij verbinden (internationale) gasten met restaurateurs in al onze landen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet”, aldus Teune.

Joyce Teune is geboren en woonachtig in Amsterdam. Zij is 3 jaren werkzaam bij TheFork, waarbij ze een cruciale rol heeft gespeeld bij de migratie van IENS naar TheFork. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf.

Hiervoor werkte ze 5 jaar bij Groupon waar zij verantwoordelijk was voor de groei van deze website in Nederland. Eerder werkte zij voor een grote kinderopvang keten als operationeel directeur (Het Kinderhonk) en bekleedde  zij bij David Lloyd sports & health clubs diverse sales- en managementfuncties.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Fastservice
Wayback Burgers opent haar derde vestiging in Winschoten

Eind maart kondigde Wayback Burgers Nederland de opening van haar tweede vestiging in Nederland en eerste delivery vestiging ter wereld, die gerealiseerd wordt in Tilburg. Op maandag 19 april zal Tilburg geopend worden en daarna trekt de bouwkaravaan door naar het hoge noorden, namelijk naar Winscho ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Achtergronden
8 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Le Stelle, Haren

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een gesprek met ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: