Joyce Teune is Country Manager TheFork  

5 juli 2019 | Thijs Jacobs

Joyce Teune is vanaf heden de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland.  TheFork is onderdeel van TripAdvisor en Europa's toonaangevende online restaurant-reserveringsplatform, met wereldwijd een netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers.

Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland. Joyce gaat zich als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland. Zij rapporteert  aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork.

Culinair op de kaart zetten

 "In januari zijn we van IENS over gegaan naar TheFork. Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurantindustrie. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. TheFork is meer dan een reserveringsplatform alleen. Wij verbinden (internationale) gasten met restaurateurs in al onze landen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet”, aldus Teune.

Joyce Teune is geboren en woonachtig in Amsterdam. Zij is 3 jaren werkzaam bij TheFork, waarbij ze een cruciale rol heeft gespeeld bij de migratie van IENS naar TheFork. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf.

Hiervoor werkte ze 5 jaar bij Groupon waar zij verantwoordelijk was voor de groei van deze website in Nederland. Eerder werkte zij voor een grote kinderopvang keten als operationeel directeur (Het Kinderhonk) en bekleedde  zij bij David Lloyd sports & health clubs diverse sales- en managementfuncties.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: