Italo De Lorenzo FastserviceHeld 2010

29 september 2010 |
Italo De Lorenzo FastserviceHeld 2010<

Italo De Lorenzo van IJssalon Venezia in Utrecht is vanmiddag gehuldigd tot FastserviceHeld door SVH Meester-ijsbereider Joep Biemans. Met Nina den Hartog van Cafetaria ’t Huus in Veenendaal en Roos Talman en Christel Zijlstra van McDonald’s Joure, Sneek en Harlingen was Italo genomineerd. Italo ontving de afgelopen maand de meeste stemmen via www.horecahelden.nl en dingt nu ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt.

Respect geroemd
In Stadskasteel Oudaen werd Italo gehuldigd door SVH Meesterijsbereider Joep Biemans. Biemans roemde Italo’s respect voor personeel en gasten, en bijbehorende service die bij Italo aangeboren lijkt te zijn. De huldiging werd geheel in stijl afgesloten met een ijsje van Venezia op de Oudegracht in Utrecht.

Motivator en inspirator
Uit de nominatie: “Italo heeft al veel medewerkers gemotiveerd en plezier in hun werk laten beleven. Velen gebruiken dat wat Italo hen geleerd heeft nog steeds, namelijk service, kwaliteit, vakkennis en respect! Zijn perfectie uit zich niet alleen in het product, maar juist ook in het aansturen van de medewerkers. Kortom een unieke persoonlijkheid en mijn beste inspirator!”


De genomineerden en winnaar op een rij

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: