Italo De Lorenzo FastserviceHeld 2010

29 september 2010 |
Italo De Lorenzo FastserviceHeld 2010<

Italo De Lorenzo van IJssalon Venezia in Utrecht is vanmiddag gehuldigd tot FastserviceHeld door SVH Meester-ijsbereider Joep Biemans. Met Nina den Hartog van Cafetaria ’t Huus in Veenendaal en Roos Talman en Christel Zijlstra van McDonald’s Joure, Sneek en Harlingen was Italo genomineerd. Italo ontving de afgelopen maand de meeste stemmen via www.horecahelden.nl en dingt nu ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt.

Respect geroemd
In Stadskasteel Oudaen werd Italo gehuldigd door SVH Meesterijsbereider Joep Biemans. Biemans roemde Italo’s respect voor personeel en gasten, en bijbehorende service die bij Italo aangeboren lijkt te zijn. De huldiging werd geheel in stijl afgesloten met een ijsje van Venezia op de Oudegracht in Utrecht.

Motivator en inspirator
Uit de nominatie: “Italo heeft al veel medewerkers gemotiveerd en plezier in hun werk laten beleven. Velen gebruiken dat wat Italo hen geleerd heeft nog steeds, namelijk service, kwaliteit, vakkennis en respect! Zijn perfectie uit zich niet alleen in het product, maar juist ook in het aansturen van de medewerkers. Kortom een unieke persoonlijkheid en mijn beste inspirator!”


De genomineerden en winnaar op een rij

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: