Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke

18 augustus 2015 |
Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke<

Over precies twee weken sluit de inzendtermijn van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje 2015! Speciaal hiervoor kun je deze week nog
exclusieve interviews lezen met de vier oud-winnaars van deze wedstrijd. Vandaag kun je een interview lezen met Jurgen de Ruijter van 't Stief Kwartierke uit Breda. De lunchroom won in 2012 met 'Say Cheese!' het Lekkerste Lunchroombroodje.
Buiten regionale grenzen
Volgens Jurgen de Ruijter, eigenaar van 't Stief Kwartierke, heeft het winnen van het Lekkerste Lunchroombroodje heel veel voor de lunchroom en het team betekend. "Het heeft ervoor gezorgd dat je als lunchroom buiten de grenzen van de regio komt. Het was voor ons echt een verrijking."

Explosief
Ook bij de lunchroom in Breda steeg de omzet explosief. "Het eerste halfjaar na de winst was het veel drukker en steeg de omzet met zo’n 20 tot 25 procent in vergelijking met dezelfde periode het jaar daarvoor", vertelt Jurgen de Ruijter. Nog steeds is het winnende broodje 'Say Cheese!' populair: "Er worden er soms wel vijftien per dag van verkocht."

'De moeite waard'
De Ruijter zegt dat het 'de moeite waard' is om mee te doen aan de wedstrijd. "Het dwingt je om jezelf in een creatieve hoek te zetten en om te gaan brainstormen met het hele team. Het opent nieuwe deuren en de promotie die je krijgt is onbetaalbaar."

Less is more
'Less is more' is het advies van de lunchroomhouder. Dicht bij jezelf blijven vindt hij belangrijk: "Ga het niet te ingewikkeld of overdreven culinair maken."

Lees ook de interviews met Smaak "De Koffiepot":http://www.lunchroom.nl/nieuws/interview-oud-winnaars-de-koffiepot-14260/ en "Elhorst":http://www.lunchroom.nl/nieuws/interview-oud-winnaars-elhorst-10029/!
Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd.
Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: