Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke

18 augustus 2015 |
Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke

Over precies twee weken sluit de inzendtermijn van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje 2015! Speciaal hiervoor kun je deze week nog
exclusieve interviews lezen met de vier oud-winnaars van deze wedstrijd. Vandaag kun je een interview lezen met Jurgen de Ruijter van 't Stief Kwartierke uit Breda. De lunchroom won in 2012 met 'Say Cheese!' het Lekkerste Lunchroombroodje.
Buiten regionale grenzen
Volgens Jurgen de Ruijter, eigenaar van 't Stief Kwartierke, heeft het winnen van het Lekkerste Lunchroombroodje heel veel voor de lunchroom en het team betekend. "Het heeft ervoor gezorgd dat je als lunchroom buiten de grenzen van de regio komt. Het was voor ons echt een verrijking."

Explosief
Ook bij de lunchroom in Breda steeg de omzet explosief. "Het eerste halfjaar na de winst was het veel drukker en steeg de omzet met zo’n 20 tot 25 procent in vergelijking met dezelfde periode het jaar daarvoor", vertelt Jurgen de Ruijter. Nog steeds is het winnende broodje 'Say Cheese!' populair: "Er worden er soms wel vijftien per dag van verkocht."

'De moeite waard'
De Ruijter zegt dat het 'de moeite waard' is om mee te doen aan de wedstrijd. "Het dwingt je om jezelf in een creatieve hoek te zetten en om te gaan brainstormen met het hele team. Het opent nieuwe deuren en de promotie die je krijgt is onbetaalbaar."

Less is more
'Less is more' is het advies van de lunchroomhouder. Dicht bij jezelf blijven vindt hij belangrijk: "Ga het niet te ingewikkeld of overdreven culinair maken."

Lees ook de interviews met Smaak "De Koffiepot":http://www.lunchroom.nl/nieuws/interview-oud-winnaars-de-koffiepot-14260/ en "Elhorst":http://www.lunchroom.nl/nieuws/interview-oud-winnaars-elhorst-10029/!
Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd.
Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: