Interview oud-winnaars: Elhorst

14 augustus 2015 |
Interview oud-winnaars: Elhorst<

Nog iets meer dan twee weken tot de inzendtermijn van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje 2015 sluit! Speciaal hiervoor kun je deze weken exclusieve interviews lezen met de vier oud-winnaars van deze wedstrijd. Vandaag: Kees Elhorst van Elhorst uit Alkmaar die in 2011 de eerste winnaar was van het Lekkerste Lunchroombroodje.

Radio 538
Ook bij Elhorst was er sprake van een 'gigantische omzetboost' nadat de zaak het Lekkerste Lunchroombroodje 2011 had gewonnen. De omzet steeg met zo’n 20 tot 25 procent en de zaak was veel in de publiciteit. Elhorst werd zelfs gebeld door Radio 538! De lunchroomhouder vertelt dat die landelijke publiciteit nu, vier jaar later, nog steeds te merken is. “Van de week nog kwamen er mensen eten naar aanleiding van de radio-uitzending.”

Wauw-effect
Het winnende broodje wordt dan ook nog steeds goed verkocht. “Het broodje is een echte topper. Doe Mij Die Maar zit op een lange spies, wat bij de gasten altijd zorgt voor een wauw-effect”, zegt Kees Elhorst.

Kroon op je werk
“Genomineerd worden voor het Lekkerste Lunchroombroodje en de wedstrijd uiteindelijk zelfs winnen is een kroon op je werk. Het enthousiasmeert het hele team en zorgt voor veel media-aandacht én een omzetboost”, vertelt de ondernemer.

Tips
Wel heeft Kees Elhorst nog een belangrijke tip voor de toekomstige deelnemers: “Schoenmaker blijf bij je leest. Denk eraan dat het broodje straks misschien wel twintig of vijftig keer in korte tijd geserveerd moet worden. Maak het jezelf dus niet te moeilijk.” Daarnaast benoemt hij ook dat het belangrijk is om na de nominatie de publiciteit op te zoeken en het bekend te maken via social media. Hij sluit af met: “Laat de beste winnen!”

Wil je de interviews met de andere oud-winnaars lezen? Klik hier
Mirte Bouman

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: