Interview oud-winnaars: Elhorst

14 augustus 2015
Interview oud-winnaars: Elhorst

Nog iets meer dan twee weken tot de inzendtermijn van de verkiezing van het "Lekkerste Lunchroombroodje 2015":http://www.lunchroom.nl/nieuws/heb-jij-het-lekkerste-lunchroombroodje-13499/ sluit! Speciaal hiervoor kun je deze
weken exclusieve interviews lezen met de vier oud-winnaars van deze wedstrijd. Vandaag: Kees Elhorst van Elhorst uit Alkmaar die in 2011 de eerste winnaar was van het Lekkerste Lunchroombroodje.

*Radio 538*
Ook bij Elhorst was er sprake van een 'gigantische omzetboost' nadat de zaak het Lekkerste Lunchroombroodje 2011 had gewonnen. De omzet steeg met zo’n 20 tot 25 procent en de zaak was veel in de publiciteit. Elhorst werd zelfs gebeld door Radio 538! De lunchroomhouder vertelt dat die landelijke publiciteit nu, vier jaar later, nog steeds te merken is. “Van de week nog kwamen er mensen eten naar aanleiding van de radio-uitzending.”

*Wauw-effect*
Het winnende broodje wordt dan ook nog steeds goed verkocht. “Het broodje is een echte topper. Doe Mij Die Maar zit op een lange spies, wat bij de gasten altijd zorgt voor een wauw-effect”, zegt Kees Elhorst.

*Kroon op je werk*
“Genomineerd worden voor het Lekkerste Lunchroombroodje en de wedstrijd uiteindelijk zelfs winnen is een kroon op je werk. Het enthousiasmeert het hele team en zorgt voor veel media-aandacht én een omzetboost”, vertelt de ondernemer.

*Tips*
Wel heeft Kees Elhorst nog een belangrijke tip voor de toekomstige deelnemers: “Schoenmaker blijf bij je leest. Denk eraan dat het broodje straks misschien wel twintig of vijftig keer in korte tijd geserveerd moet worden. Maak het jezelf dus niet te moeilijk.” Daarnaast benoemt hij ook dat het belangrijk is om na de nominatie de publiciteit op te zoeken en het bekend te maken via social media. Hij sluit af met: “Laat de beste winnen!”

Wil je de interviews met de andere oud-winnaars lezen? Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/?q=interview+oud-winnaars&x=zoeken!

~Mirte Bouman~

Overig nieuws