Interview: Jacqueline Teunissen

16 september 2010 |
Interview: Jacqueline Teunissen<

Er was in Bilthoven al van alles gepasseerd op de plek waar nu Bubbles & Blessings (B&B) zit. Van een boekenwinkel tot een Surinaams eethuis. Oprichtster en eigenaresse Jacqueline Teunissen vond deze A-locatie geschikt voor een brasserie. Eentje die nu gemiddeld 1.100 gasten per week trekt.

“We hebben het thuisgevoel als basis genomen voor concept en inrichting”, vertelt Jacqueline. “Ik had geen horeca-ervaring toen ik vijf jaar geleden met B&B begon. Ik zag wel wat er in andere zaken verbeterd kon worden. Daarom wilde ik een horecaconcept waar men rustig kan lunchen, met of zonder kinderen, maar waar men ook kan komen voor een vergadering of zakelijke borrel.”

Meerdere bedrijfsactiviteiten
Er is meer dan lunchen bij Bubbles & Blessings. Van familiediners op Italiaanse leest geschoeid tot kinderfeestjes en babyshowers. Catering doet men ook. Vlak voor het interview bespreekt Jacqueline via haar mobiel nog wat details over het verzorgen van de volledige catering van een lokaal bedrijf. Hoezo crisis? Het team verzorgt ook take-away-maaltijden voor de kinderdagopvanglocaties van Jacqueline (zie kader ‘Wie zijn Bubbles & Blessings?’). Ouders kunnen een avondmaaltijd – vers bereid door B&B en afgeleverd in de koelkast van het opvangverblijf – ophalen en thuis opwarmen. Even waren er plannen om Bubbles & Blessings To Go te beginnen, maar de voor dat doeleinde te smalle zaak en een treuzelende gemeente deden Jacqueline besluiten om daar de stekker uit te trekken.

"Lees het volledige interview in dit nummer van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/blad/38/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: