Interview: Jacqueline Teunissen

16 september 2010 |
Interview: Jacqueline Teunissen<

Er was in Bilthoven al van alles gepasseerd op de plek waar nu Bubbles & Blessings (B&B) zit. Van een boekenwinkel tot een Surinaams eethuis. Oprichtster en eigenaresse Jacqueline Teunissen vond deze A-locatie geschikt voor een brasserie. Eentje die nu gemiddeld 1.100 gasten per week trekt.

“We hebben het thuisgevoel als basis genomen voor concept en inrichting”, vertelt Jacqueline. “Ik had geen horeca-ervaring toen ik vijf jaar geleden met B&B begon. Ik zag wel wat er in andere zaken verbeterd kon worden. Daarom wilde ik een horecaconcept waar men rustig kan lunchen, met of zonder kinderen, maar waar men ook kan komen voor een vergadering of zakelijke borrel.”

Meerdere bedrijfsactiviteiten
Er is meer dan lunchen bij Bubbles & Blessings. Van familiediners op Italiaanse leest geschoeid tot kinderfeestjes en babyshowers. Catering doet men ook. Vlak voor het interview bespreekt Jacqueline via haar mobiel nog wat details over het verzorgen van de volledige catering van een lokaal bedrijf. Hoezo crisis? Het team verzorgt ook take-away-maaltijden voor de kinderdagopvanglocaties van Jacqueline (zie kader ‘Wie zijn Bubbles & Blessings?’). Ouders kunnen een avondmaaltijd – vers bereid door B&B en afgeleverd in de koelkast van het opvangverblijf – ophalen en thuis opwarmen. Even waren er plannen om Bubbles & Blessings To Go te beginnen, maar de voor dat doeleinde te smalle zaak en een treuzelende gemeente deden Jacqueline besluiten om daar de stekker uit te trekken.

"Lees het volledige interview in dit nummer van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/blad/38/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: