Internationaal: NYC Restaurant Week

17 juni 2014 |
Internationaal: NYC Restaurant Week<

Het is alweer de 23e jaargang voor NYC Restaurant Week; een culinair evenement dat inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Dit jaar vindt Restaurant Week plaats van 21
juli t/m 15 augustus met meer dan 300 deelnemende restaurants.

Prijzen
Tijdens de Restaurant Week kost een driegangen lunch $25,- en een driegangen diner $38,- exclusief drankjes, belastingen en fooi. De volledige deelnemerslijst voor zomer 2014 is vanaf 9 juli te vinden op www.nycgo.com/restaurantweek en vanaf die datum kan er ook (online) worden gereserveerd. Toeristen én locals kunnen hun ervaring delen via Twitter met gebruik van de hashtag #NYCRestaurantWeek.

Over Restaurant Week
De NYC Restaurant Week werd in 1992 voor de eerste keer georganiseerd als een eenmalig evenement met 95 deelnemende restaurants. Vandaag de dag is de NYC Restaurant Week uitgegroeid tot een van de grootste gastronomische evenementen van de stad met meer dan 300 partners. Naast betaalbaar uit eten gaan biedt Restaurant Week prijsvragen en specials, exclusieve producten en bijzondere, culinaire activiteiten.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: