Horeca Relatiedagen Hardenberg

28 augustus 2012 |
Horeca Relatiedagen Hardenberg<

Laat u op 24, 25 & 26 september informeren hoe u efficiënter kunt werken, meer kunt besparen en smaakvoller presenteert. Proef van de diverse producten en laat u inspireren!

Veel lokale leveranciers aanwezig
Horeca Relatiedagen Hardenberg is een vakbeurs waar landelijke merknamen samen komen met regionale horeca- en drankengroothandels en versleveranciers. Op de beursvloer treft u alles op het gebied van food, drinks, kassasystemen, koffie en thee, grootkeukenapparatuur, muzieksystemen tot regionale versspecialisten, drankenhandels en horecagroothandels. Naast de bekende A-merken presenteren plaatselijke leveranciers zich met producten uit de omliggende regio. Schrijf u nu in via de volgende link: http://www.evenementenhal.nl/ps


Streek Gastronomie
Het Vechtdal en Twente biedt mooie, ambachtelijke producten waar we als regio trots op mogen zijn. Horeca Relatiedagen Hardenberg brengt gebruikers en producenten met elkaar in contact. Kenmerkende namen uit de regio, fruit- en groentetelers en zuivelboerderijen presenteren zich in Hardenberg. Een smakelijke ontdekkingsreis leidt u langs diverse wijnboeren, delicatesse leveranciers en ambachtelijke, eerlijke producten. Kersvers koken, respect voor de culinaire seizoenen en aandacht voor grondstoffen uit eigen regio: dit alles treft u op het Gastronomie Twente Plein en in de Vechtdal Straat.

Bio Plein
Pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en met liefde voor het vak gebakken, leveren producten met een pure smaak. Op het Bio Plein presenteren diverse biologische producenten hun verantwoord geproduceerde producten. Bezoekers treffen hier o.a. biologisch brood, cookies, brouwnies, muffins, mozzarella en ambachtelijk ijs. De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de bron groeit. Geïnteresseerden kunnen zo een mooi assortiment aan lekkere verse producten inkopen, zonder daar meerdere bedrijven in de regio voor te hoeven bezoeken.



Programma Kennis Plein

Do’s & Don’ts bij bedrijfsverkoop
Kloosterhuis Adviseurs heeft 35 jaar advieservaring en is gespecialiseerd in het adviseren van opdrachtgevers in de horeca, bedrijfscatering, zorgcatering en foodretail.
In deze presentatie gaat Kloosterhuis in op de volgende zaken:

- Motivatie verkopen horecabedrijf (markt)
- Belangrijkste persoonlijke redenen bedrijfsoverdracht
- Waar op letten bij waardebepaling
- Aandachtspunten bedrijfsvoering bij geplande verkoop
- Consequenties medewerkers
- Tijdspad bij verkoop
- Valkuilen bij bedrijfsverkoop
Daarnaast zullen we kort inzoomen op enkele zaken die relevant zijn voor de aankopende partij. De focus zal dus vooral liggen op de belevingsaspecten van de verkopende ondernemer en de ratio van de kopende ondernemer.

Terrastopper van het Jaar 2012
Op het Kennis Plein vindt de finale plaats van Terrastopper van het Jaar verkiezing. De verkiezing is in het leven geroepen om mensen die vooral op mooie dagen extra hard moeten lopen zelf ook eens in het zonnetje te zetten.
Uit 5 genomineerden die afgelopen seizoen zijn bezocht door mysteryguests, worden 3 finalisten geselecteerd. In Hardenberg worden video’s getoond van deze mysteryguest bezoeken en laten de 3 toppers op een bijzondere manier hun kunsten zien en stellen meerdere bekende horecaprofessionals een aantal vragen. De presentatie van de verkiezing ligt in handen van columnist Maarten Wessels.

Masterclass Wijnproeverijen
Op de Horeca Relatiedagen te Hardenberg organiseert Berghorst & Bos Wijnen een aantal zeer interessante proeverijen in de vorm van een masterclass. Informatief, en exclusief voor een select gezelschap.
De proeverijen zijn enkel toegankelijk op voorintekening en de plaatsen zijn beperkt!
Waar? Hal 4; standnr 420
Hoe laat? Zie onder
Tijdsduur ca. 45 minuten

Maandag 24 september
16.00 uur: Oude jaargangen Bourgogne
Unieke proeverij van diverse oudere jaargangen uit een van de meest klassieke gebieden van Frankrijk; de Bourgogne. We proeven en bespreken enkele zeer begeerde rode wijnen, wat dacht u bijvoorbeeld van een Chassagne-Montrachet uit 1982!
Beschikbaar aantal plaatsen: 10

19.00 uur: Zuid Rhône i.s.m. Rocca Maura
In samenwerking met onze producent een zeer diverse proeverij van de wijnen van het wijnhuis Rocca Maura. Proef het Terroir van de Zuid-Rhône! Originele, karaktervolle wijnen van de typische en lokale druiven. Ervaar de complexiteit van de verschillende bodems, druiven samenstellingen en de boeiende uitleg van de producent.
Beschikbaar aantal plaatsen: 15

Dinsdag 25 september
16.00 uur: Oude jaargangen Duitsland/Oostenrijk
Mineraliteit? Zuren? Hoe zou het met de kenmerkende eigenschappen van Duitse Rieslings zijn na vele jaren ontwikkelingen? We proeven onder andere een Riesling uit 1976! En zit het 'pepertje' nog in een Grüner Veltliner uit 1983?
Beschikbaar aantal plaatsen: 10

19.00 uur: Het mooie van Sicilië
Laat u meenemen naar het eiland Sicilië. Naast maffia brengt het eiland ook prachtige wijnen voort. Barstensvol expressie, zon, karakter en originaliteit. Inheemse druiven als Cattaratto, Inzolia en Grillo voor wit en de bekendere Nero d’Avola voor rood. Leuk en leerzaam!
Beschikbaar aantal plaatsen: 15

Woensdag 26 september
14.00 uur: Ontdek Sardinië
We sluiten de masterclass-serie af met een proeverij van Sardijnse wijnen. Niet alledaags, dus des te interessanter. De proeverij wordt begeleid door de producent die u alle 'ins en outs' kan geven. Ook hier produceert men enkel met inheemse druiven. Bijvoorbeeld Cannoneau. Bijzondere smaken.
Beschikbaar aantal plaatsen: 15

Horeca Relatiedagen Hardenberg 2012
3 dagen vol inspiratie voor horecaprofessionals
Openingstijden
Maandag 24 september 13.00 uur – 21.00 uur
Dinsdag 25 september 13.00 uur – 21.00 uur
Woensdag 26 september 11.00 uur – 18.00 uur

Meer informatie is te vinden op:
http://www.evenementenhal.nl/ps

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019

Heb jij je lekkerste broodje nog niet aangemeld voor dé culinaire wedstrijd voor lunchrooms? Dat kan nog tot 4 oktober 2019. Via deze link meld je je aan. Check de video hieronder voor meer info! ...

Hotelbouwplannen Utrecht
Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming

LOU Oudenoord, in het Concordiagebouw in Utrecht, krijgt een nieuwe bestemming. Er komen woningen, horeca en een hotel in het in het voormalige pand van de Hogeschool Utrecht. Dit houdt in dat de geliefde lunchroom Karibu een nieuw onderkomen moet zoeken of ophoudt te bestaan. In december moeten ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Opening Koffie & thee
Italiaans genieten in Nieuwegein met Doppio Espresso

Espressobarketen Doppio Espresso heeft in Nieuwegein haar nieuwste vestiging geopend. De espressobar is gevestigd in het winkelcentrum Cityplaza en versterkt hiermee het horeca-aanbod in het winkelhart van Nieuwegein. Binnen waan je jezelf in Milaan, met de Kees van der Westen espressomachine, de...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: