Horeca Academie krijgt sleutels oud-ministerie

4 augustus 2015 |
Horeca Academie krijgt sleutels oud-ministerie<

De Horeca Academie heeft gisteren de sleutels gekregen van haar nieuwe locatie in het voormalige Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De
Haagse Horeca Academie vertrekt van het Esperantoplein naar het Beatrixkwartier bij het station Laan van NOI.

Foto: operationeel directeur Antoine Defesche neemt de sleutels in ontvangst van Miranda Broks van conceptenbouwer Motus.

"Mooiere en betere school"
"Heel speciaal om na bijna een jaar van gesprekken en voorbereidingen nu eindelijk de sleutel te krijgen. Nu kunnen we echt aan de slag met onze plannen om voor onze leerlingen een nog mooiere en betere school te maken, die bovendien uitstekend bereikbaar is", aldus operationeel directeur Antoine Defesche. "In het voormalig ministerie heeft de Horeca Academie de ruimte voor zo'n 250 leerlingen die het koksvak of andere horecaberoepen willen leren. In de voormalige kantine wordt de praktijkopleidingsruimte gerealiseerd. Vanaf 1 september kunnen buurtbewoners in het restaurant komen proeven wat de leerlingen voor hen gekookt hebben."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: