Hop & Stork opent zijn derde vestiging in Amsterdam

31 januari 2019 | Thijs Jacobs

Hop & Stork komt naar Amsterdam. Het mooiste en lekkerste chocoladeconcept van Nederland opent haar derde, en tevens grootste, vestiging midden in het bruisende centrum van Amsterdam.

Hartje Amsterdam

Hop & Stork vestigt zich op de hoek van de Raadhuisstraat en Spuistraat, achter het Koninklijk Paleis op de Dam. De locatie bevindt zich op de begane grond van het prachtige rijksmonument Magna Plaza en heeft hiermee een unieke plek vanwege de eigen ingang aan de buitenzijde. Klik hier voor de locatie in Google Maps.

Uniek concept

Hop & Stork is het ultieme paradijs voor iedereen die gek is op chocolade, koffie, patisserie & ijs. Daadwerkelijk ieder zintuig wordt er geprikkeld. In de winkel met chocolade-atelier vloeit de chocolade rijkelijk uit de chocoladekranen en laten de chocolatiers met trots zien hoe de chocoladeproducten met de hand worden gemaakt.

Ambacht & passie

De chocolatiers en patissiers van Hop & Stork zijn trots op hun ambacht en laten hun passie graag zien aan de gasten. Zij werken met kwalitatief hoogwaardige producten en doen geen concessies in kwaliteit. Hop & Stork staat bekend om de hoeveelheid verschillende soorten breekchocolade.

Zakelijk & groepen

Hop & Stork is ook het juiste adres om vrienden, familie, collega’s of relaties te verwelkomen voor workshops. Ontdek de producten chocolade, patisserie, koffie of wijn en ga er zelf mee aan de slag tijdens een (maatwerk) workshop. Tevens is het mogelijk relatiegeschenken op maat te verzorgen.

Ontwerp Studio Linse

Het gebouw Magna Plaza was ooit het hoofdpostkantoor van Amsterdam en wordt vanwege de neogotische bouwstijl beschouwd als 1 van de mooiste monumentale gebouwen van Amsterdam. Studio Linse zal het gebouw samen met Hop & Stork in het chocolade paradijs transformeren.

Geschiedenis Hop & Stork

Na een lange internationale bancaire carrière bedachten de 2 ondernemers, Remco Groenewold en Anil Soekhoe, het concept Hop & Stork. Drie kernwaarden staan centraal bij deze heren en hun medewerkers: gastvrijheid, kwaliteit en transparantie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: