Hop & Stork opent zijn derde vestiging in Amsterdam

31 januari 2019 | Thijs Jacobs

Hop & Stork komt naar Amsterdam. Het mooiste en lekkerste chocoladeconcept van Nederland opent haar derde, en tevens grootste, vestiging midden in het bruisende centrum van Amsterdam.

Hartje Amsterdam

Hop & Stork vestigt zich op de hoek van de Raadhuisstraat en Spuistraat, achter het Koninklijk Paleis op de Dam. De locatie bevindt zich op de begane grond van het prachtige rijksmonument Magna Plaza en heeft hiermee een unieke plek vanwege de eigen ingang aan de buitenzijde. Klik hier voor de locatie in Google Maps.

Uniek concept

Hop & Stork is het ultieme paradijs voor iedereen die gek is op chocolade, koffie, patisserie & ijs. Daadwerkelijk ieder zintuig wordt er geprikkeld. In de winkel met chocolade-atelier vloeit de chocolade rijkelijk uit de chocoladekranen en laten de chocolatiers met trots zien hoe de chocoladeproducten met de hand worden gemaakt.

Ambacht & passie

De chocolatiers en patissiers van Hop & Stork zijn trots op hun ambacht en laten hun passie graag zien aan de gasten. Zij werken met kwalitatief hoogwaardige producten en doen geen concessies in kwaliteit. Hop & Stork staat bekend om de hoeveelheid verschillende soorten breekchocolade.

Zakelijk & groepen

Hop & Stork is ook het juiste adres om vrienden, familie, collega’s of relaties te verwelkomen voor workshops. Ontdek de producten chocolade, patisserie, koffie of wijn en ga er zelf mee aan de slag tijdens een (maatwerk) workshop. Tevens is het mogelijk relatiegeschenken op maat te verzorgen.

Ontwerp Studio Linse

Het gebouw Magna Plaza was ooit het hoofdpostkantoor van Amsterdam en wordt vanwege de neogotische bouwstijl beschouwd als 1 van de mooiste monumentale gebouwen van Amsterdam. Studio Linse zal het gebouw samen met Hop & Stork in het chocolade paradijs transformeren.

Geschiedenis Hop & Stork

Na een lange internationale bancaire carrière bedachten de 2 ondernemers, Remco Groenewold en Anil Soekhoe, het concept Hop & Stork. Drie kernwaarden staan centraal bij deze heren en hun medewerkers: gastvrijheid, kwaliteit en transparantie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: