Hop & Stork opent zijn derde vestiging in Amsterdam

31 januari 2019 | Thijs Jacobs

Hop & Stork komt naar Amsterdam. Het mooiste en lekkerste chocoladeconcept van Nederland opent haar derde, en tevens grootste, vestiging midden in het bruisende centrum van Amsterdam.

Hartje Amsterdam

Hop & Stork vestigt zich op de hoek van de Raadhuisstraat en Spuistraat, achter het Koninklijk Paleis op de Dam. De locatie bevindt zich op de begane grond van het prachtige rijksmonument Magna Plaza en heeft hiermee een unieke plek vanwege de eigen ingang aan de buitenzijde. Klik hier voor de locatie in Google Maps.

Uniek concept

Hop & Stork is het ultieme paradijs voor iedereen die gek is op chocolade, koffie, patisserie & ijs. Daadwerkelijk ieder zintuig wordt er geprikkeld. In de winkel met chocolade-atelier vloeit de chocolade rijkelijk uit de chocoladekranen en laten de chocolatiers met trots zien hoe de chocoladeproducten met de hand worden gemaakt.

Ambacht & passie

De chocolatiers en patissiers van Hop & Stork zijn trots op hun ambacht en laten hun passie graag zien aan de gasten. Zij werken met kwalitatief hoogwaardige producten en doen geen concessies in kwaliteit. Hop & Stork staat bekend om de hoeveelheid verschillende soorten breekchocolade.

Zakelijk & groepen

Hop & Stork is ook het juiste adres om vrienden, familie, collega’s of relaties te verwelkomen voor workshops. Ontdek de producten chocolade, patisserie, koffie of wijn en ga er zelf mee aan de slag tijdens een (maatwerk) workshop. Tevens is het mogelijk relatiegeschenken op maat te verzorgen.

Ontwerp Studio Linse

Het gebouw Magna Plaza was ooit het hoofdpostkantoor van Amsterdam en wordt vanwege de neogotische bouwstijl beschouwd als 1 van de mooiste monumentale gebouwen van Amsterdam. Studio Linse zal het gebouw samen met Hop & Stork in het chocolade paradijs transformeren.

Geschiedenis Hop & Stork

Na een lange internationale bancaire carrière bedachten de 2 ondernemers, Remco Groenewold en Anil Soekhoe, het concept Hop & Stork. Drie kernwaarden staan centraal bij deze heren en hun medewerkers: gastvrijheid, kwaliteit en transparantie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Opening
Food & Wine bar Pierre Par CP gerestyled [foto's]

Op dinsdag 6 augustus opende food & wine bar Pierre par CP aan de Denneweg in Den Haag opnieuw haar deuren na een grote make over. Interieurontwerper Jeroen Smeele restylde de zaak in het hart van de Zuid-Hollandse hoofdstad. Met een bijzondere kaart maakt eigenaar Joey de Kruijf, samen met b...

Economie
Horeca telt veel snelgroeiende bedrijven

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven. Dit is 20 procent meer dan het vorige record uit 2017 toen er bijna 8 500 snelle groeiers waren. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers over snelgroeiende bedrijven. Een bedrijf is een snelle groeier als het aanta...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: