Hop & Stork opent zijn derde vestiging in Amsterdam

31 januari 2019 | Thijs Jacobs

Hop & Stork komt naar Amsterdam. Het mooiste en lekkerste chocoladeconcept van Nederland opent haar derde, en tevens grootste, vestiging midden in het bruisende centrum van Amsterdam.

Hartje Amsterdam

Hop & Stork vestigt zich op de hoek van de Raadhuisstraat en Spuistraat, achter het Koninklijk Paleis op de Dam. De locatie bevindt zich op de begane grond van het prachtige rijksmonument Magna Plaza en heeft hiermee een unieke plek vanwege de eigen ingang aan de buitenzijde. Klik hier voor de locatie in Google Maps.

Uniek concept

Hop & Stork is het ultieme paradijs voor iedereen die gek is op chocolade, koffie, patisserie & ijs. Daadwerkelijk ieder zintuig wordt er geprikkeld. In de winkel met chocolade-atelier vloeit de chocolade rijkelijk uit de chocoladekranen en laten de chocolatiers met trots zien hoe de chocoladeproducten met de hand worden gemaakt.

Ambacht & passie

De chocolatiers en patissiers van Hop & Stork zijn trots op hun ambacht en laten hun passie graag zien aan de gasten. Zij werken met kwalitatief hoogwaardige producten en doen geen concessies in kwaliteit. Hop & Stork staat bekend om de hoeveelheid verschillende soorten breekchocolade.

Zakelijk & groepen

Hop & Stork is ook het juiste adres om vrienden, familie, collega’s of relaties te verwelkomen voor workshops. Ontdek de producten chocolade, patisserie, koffie of wijn en ga er zelf mee aan de slag tijdens een (maatwerk) workshop. Tevens is het mogelijk relatiegeschenken op maat te verzorgen.

Ontwerp Studio Linse

Het gebouw Magna Plaza was ooit het hoofdpostkantoor van Amsterdam en wordt vanwege de neogotische bouwstijl beschouwd als 1 van de mooiste monumentale gebouwen van Amsterdam. Studio Linse zal het gebouw samen met Hop & Stork in het chocolade paradijs transformeren.

Geschiedenis Hop & Stork

Na een lange internationale bancaire carrière bedachten de 2 ondernemers, Remco Groenewold en Anil Soekhoe, het concept Hop & Stork. Drie kernwaarden staan centraal bij deze heren en hun medewerkers: gastvrijheid, kwaliteit en transparantie.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Duurzaamheid
Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

Nestlé heeft vanmiddag, tijdens de Nationale Circulaire Economie Conferentie in Den Haag, samen met meer dan 70 andere bedrijven en milieuorganisaties het ‘Plastic Pact’ ondertekend. Het pact is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De ondertekenaars ...

trends Duurzaamheid
'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

‘The Future 50 Foods’ is een lijst van 50 plantaardige voedingsmiddelen die de voedingswaarde van onze maaltijden kunnen verhogen terwijl tegelijkertijd het negatieve effect van de voedselproductie op de planeet drastisch wordt verminderd. Gisteren presenteerde Knorr, in samenwerking met...

Opening Koffie & thee Utrecht
Opent 30ml Coffee Roasters straks vierde vestiging in Utrecht?

Vrijdag 22 februari om 14:00 uur start een crowdfunding-actie, waarmee 30ml haar 4e vestiging in Utrecht wil openen. Het is de bedoeling dat de specialty coffee bar medio april haar deuren opent aan de Nachtegaalstraat 61. Al langere tijd loopt barista Michel Tijdgat rond met het idee om een eige...

Achtergronden KHN
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout

73 procent van de horecaondernemers is volop bezig om zijn aanbod van eten en drinken gezonder te maken. Dat doen ze door het gebruik van dagverse, lokale producten, vloeibare vetten, minder zout en door meer vegetarische gerechten op de menukaart aan te bieden. Dat blijkt uit onderzoek van KHN. D...

Opening Bed&Breakfast
Amersfoortse lunchroomeigenaar gaat B&B openen

Eén van de meest uitgesproken horecaondernemers in Amersfoort, Dirk-Jan Stip van lunchzaak Coffee Corazon, gaat een B&B openen. Volgens hem sluit het huidige hotelaanbod niet aan bij het karakter van de stad. “De binnenstad van Amersfoort is zo leuk en gezellig, zo uniek… Maa...

Achtergronden Culinair
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

De Nederlandse reserveringswebsite IENS gaat verder onder de internationale merknaam TheFork. Ongeveer de helft van de restaurants verdwijnt daarmee van de website, maar met het oog op de internationale bekendheid van TheFork hoeft dat geen probleem te zijn. IENS was immers een (te) lokaal product. ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: