HMSHost wint innovation award 2010

18 maart 2011 |
HMSHost wint innovation award 2010<

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op de luchthaven Schiphol heeft de ‘Innovation award 2010’ gewonnen met het authentieke Dutch Kitchen & Bar op de Holland Boulevard. Tevens heeft HMSHost de ‘Guestfriendliness award 2010 met team van de Mediterranean Sandwich Bar. Deze prijzen maken deel uit van de Consumer Awards; een evenement dat jaarlijks door Amsterdam Airport Schiphol wordt georganiseerd.

Meest vernieuwende concept op Schiphol
De innovation award wordt uitgereikt aan het concept dat het meest vernieuwend en onderscheidend is op de luchthaven.
In de Dutch Kitchen & Bar kunnen gasten genieten van typisch Nederlands eten en drinken, zoals kroketten op landbrood, poffertjes, biologische hamburgers van het Koningshoeve rund uit Spaarnwoude en seizoensfruit van Willem&Drees. Alle gerechten worden uitsluitend bereid met lokale, biologische producten en ter plekke vers klaargemaakt in de open keuken. Met dit inspirerende en innovatieve concept werken we samen met Amsterdam Airport Schiphol aan de ambitie van Schiphol om ‘Europe’s most preferred airport’ te zijn.

Bijdrage leveren aan ‘Europe’s most preferred airport’
De guestfriendliness award wordt uitgereikt aan het concept dat het meest in het oog springt bij de gasten op het gebied van gastvrijheid. Alle HMSHost horecalocaties hebben als doel om bij te dragen aan de ambitie van Schiphol om ‘Europe’s most preferred airport’ te zijn. Door het winnen van deze prijs, die wordt vastgesteld op basis van onafhankelijk marktonderzoek, wordt dit doel ook tastbaar gemaakt. Horeca blijft mensenwerk, dus de prijs – een theaterarrangement voor het team van Mediterranean Sandwich Bar – wordt zeer gewaardeerd.

HMSHost is 'erg trots'
Dawn Wilding, Vice President HMSHost Europe and Middle East, vertelt trots: “Als organisatie en als team werken wij continu aan ons motto ‘Making the Traveler’s Day Better’. We zijn dan ook erg trots dat we met deze concepten de innovatie- en gastvrijheidsprijs hebben gewonnen."


Eline Dragt
Eline Dragt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: