HMSHost wint innovation award 2010

18 maart 2011 |
HMSHost wint innovation award 2010<

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horeca-exploitant op de luchthaven Schiphol heeft de ‘Innovation award 2010’ gewonnen met het authentieke Dutch Kitchen & Bar op de Holland Boulevard. Tevens heeft HMSHost de ‘Guestfriendliness award 2010 met team van de Mediterranean Sandwich Bar. Deze prijzen maken deel uit van de Consumer Awards; een evenement dat jaarlijks door Amsterdam Airport Schiphol wordt georganiseerd.

Meest vernieuwende concept op Schiphol
De innovation award wordt uitgereikt aan het concept dat het meest vernieuwend en onderscheidend is op de luchthaven.
In de Dutch Kitchen & Bar kunnen gasten genieten van typisch Nederlands eten en drinken, zoals kroketten op landbrood, poffertjes, biologische hamburgers van het Koningshoeve rund uit Spaarnwoude en seizoensfruit van Willem&Drees. Alle gerechten worden uitsluitend bereid met lokale, biologische producten en ter plekke vers klaargemaakt in de open keuken. Met dit inspirerende en innovatieve concept werken we samen met Amsterdam Airport Schiphol aan de ambitie van Schiphol om ‘Europe’s most preferred airport’ te zijn.

Bijdrage leveren aan ‘Europe’s most preferred airport’
De guestfriendliness award wordt uitgereikt aan het concept dat het meest in het oog springt bij de gasten op het gebied van gastvrijheid. Alle HMSHost horecalocaties hebben als doel om bij te dragen aan de ambitie van Schiphol om ‘Europe’s most preferred airport’ te zijn. Door het winnen van deze prijs, die wordt vastgesteld op basis van onafhankelijk marktonderzoek, wordt dit doel ook tastbaar gemaakt. Horeca blijft mensenwerk, dus de prijs – een theaterarrangement voor het team van Mediterranean Sandwich Bar – wordt zeer gewaardeerd.

HMSHost is 'erg trots'
Dawn Wilding, Vice President HMSHost Europe and Middle East, vertelt trots: “Als organisatie en als team werken wij continu aan ons motto ‘Making the Traveler’s Day Better’. We zijn dan ook erg trots dat we met deze concepten de innovatie- en gastvrijheidsprijs hebben gewonnen."


Eline Dragt
Eline Dragt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: