HMSHost wint awards

21 maart 2013 |
HMSHost wint awards<

Café Comunal en Kiosco Comunal, van HMSHost, hebben de Innovation Award 2012 gewonnen. Beide concepten ontvingen de prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende
concept op de luchthaven Schiphol.

Schiphol Consumer Awards
Dutch Bar en Touch Down vielen in de prijzen met de Guestfriendliness Award 2012. De prijzen maken deel uit van de Schiphol Consumer Awards, die Amsterdam Airport Schiphol jaarlijks uitreikt aan zakelijke relaties die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit.

Innovatieve horeca op de pier
Café Comunal en Kiosco Comunal zijn vorig jaar geopend. De ongedwongen Spaanse sfeer moet aansluiten bij de belevingswereld van reizigers die vanaf deze pier vertrekken naar Zuid-Europese bestemmingen. Beide concepten ontvingen de Innovation Award 2012, een prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende concept op de luchthaven Schiphol. Niet alleen innovatie in de creatieve uitvoering van de concepten, maar ook creatief ondernemerschap wordt in de beoordeling meegenomen.

Gastvrijheid in Dutch Bar en Touch Down
De Guestfriendliness Award wordt uitgereikt aan de concepten die het meest in het oog springen op het gebied van gastvrijheid. Dit jaar vielen Dutch Bar en Touch Down in de prijzen.

Op de foto: HMSHost-medewerkers met alle Guestfriendliness Awards.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Grijp eerst dat laaghangend fruit

Horecamensen houden van knallen. Een mooie avond draaien met je team waarbij alles klopt. Waar de service soepel loopt, de gasten happy zijn en een goede omzet wordt gedraaid. Horecamensen vinden stille momenten in de zaak echter een gruwel. Wachten op klandizie en ‘wortelschieten’ is...

Events
Jubileumeditie BBB Maastricht groot succes

De 65e editie van BBB Maastricht was een groot succes en laat consistentie in groei zien. Meer dan 400 exposanten zorgden voor een beursvloer bomvol inspiratie op het gebied van (non)food, drinks en gastronomie. Maar er was vooral aandacht voor innovatie en culinair talent. De toon is gezet voor de ...

Bezorgen
Takeaway.com kreeg 87 procent meer bestellingen te verwerken

Takeaway.com publiceerde zojuist een 'orderupdate' voor het derde kwartaal van 2019. De zaken gaan goed voor het Nederlandse bedrijf: er werd 'overall' 87 procent meer besteld in het derde kwartaal. Duitsland spant de kroon: daar werd maar liefst 136 procent meer besteld! Verklari...

Lekkerste Lunchroombroodje
Dit zijn de vijf finalisten voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

De jury heeft besloten. Na een uitvoerige inventarisatie van de talloze inzendingen zijn dit de vijf broodjes die het hoogst werden gewaardeerd door de jury. De mystery jury gaat de komende periode op pad om de broodjes van de finalisten te proeven, waarna op vrijdag 8 november de winnaar bekend wor...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 5: Broodje Beiroet

Vol trots presenteren we je de vijfde, en laatste, genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Broodje Beiroet' van Lunchroom De Kofffiepot in Hardenberg. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerde...

Lekkerste Lunchroombroodje
Genomineerde nummer 4: Sandwich gerookte kip

Vol trots presenteren we je de vierde genomineerde voor de award van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2019. Dit is 'Sandwich gerookte kip' van Grand café Plaza op Schiphol. In totaal dingen in de laatste ronde vijf broodjes mee naar de award. Deze vijf genomineerden worden...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: