HMSHost wint awards

21 maart 2013 |
HMSHost wint awards<

Café Comunal en Kiosco Comunal, van HMSHost, hebben de Innovation Award 2012 gewonnen. Beide concepten ontvingen de prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende
concept op de luchthaven Schiphol.

Schiphol Consumer Awards
Dutch Bar en Touch Down vielen in de prijzen met de Guestfriendliness Award 2012. De prijzen maken deel uit van de Schiphol Consumer Awards, die Amsterdam Airport Schiphol jaarlijks uitreikt aan zakelijke relaties die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd op het gebied van gastvrijheid, innovatie en kwaliteit.

Innovatieve horeca op de pier
Café Comunal en Kiosco Comunal zijn vorig jaar geopend. De ongedwongen Spaanse sfeer moet aansluiten bij de belevingswereld van reizigers die vanaf deze pier vertrekken naar Zuid-Europese bestemmingen. Beide concepten ontvingen de Innovation Award 2012, een prijs voor het meest vernieuwende en onderscheidende concept op de luchthaven Schiphol. Niet alleen innovatie in de creatieve uitvoering van de concepten, maar ook creatief ondernemerschap wordt in de beoordeling meegenomen.

Gastvrijheid in Dutch Bar en Touch Down
De Guestfriendliness Award wordt uitgereikt aan de concepten die het meest in het oog springen op het gebied van gastvrijheid. Dit jaar vielen Dutch Bar en Touch Down in de prijzen.

Op de foto: HMSHost-medewerkers met alle Guestfriendliness Awards.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Bezorgen
Thuisbezorgd laat restaurants opbieden om een hogere ranking te krijgen

Thuisbezorgd past haar verdienmodel aan en gaat restaurants een hogere plek op de ranglijst laten kopen. De horecaondernemer moet hiervoor tussen de vijftig cent tot negen euro per order neertellen. Ondernemers spreken al voorzichtig over machtsmisbruik. Het 'opbieden' is nog in de testfase,...

Columns Blog
Column Sico de Moel: cadeaukaart

Meneer wilde afrekenen met een stapeltje van 6 cadeaukaarten. Bij mij kun je betalen met een cadeaukaart, maar niet met zes. Gasten met een cadeaukaart zijn soms wat angstig, ze melden het atijd al bij hun reservering, bij aankomst vragen ze nog een keer of ze echt wel met hun cadeaukaart kunnen ...

trends Bier
Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Dit en ...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Koffie & thee Interview
Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Aandacht maakt succes. Theesommelier Karin Kamstra is ervan overtuigd. Maar zie je dit ook terug in de manier waarop thee wordt geserveerd? Het drankje is inmiddels meer dan 7000 jaar oud en nog steeds is het overal te verkrijgen. Van een bekertje op het tankstation tot aan een uitgebreide high tea,...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: