Highlunch met snacks

28 februari 2013
Highlunch met snacks

Ad van Geloven zal op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ een workshop geven met de titel 'highlunch met snacks.' Haal meer rendement uit uw aanbod in borrelhapjes. Kom dus langs!

*Minigerechtjes*
Ad van Geloven gaat drie kleine gerechtjes presenteren.
Zo wordt de Bourgondische bitterbal gepresenteerd op een romig mosterdsoepje. Leuk voor lunchroomondernemers om uw borrelhapje op een culinaire, spetterende wijze te presenteren. Maar wat dacht u van de mini hamburgertjes en de salade met kipfingers. Ad van Geloven haalt alles uit de kast om u te inspieren en om uiteindelijk meer rendement uit uw lunchroom te halen. Kom langs en laat uw gast verbazen!

*Inschrijven*
Langskomen op de "Nationale Lunchroomdag":http://www.nationalelunchroomdag.nl/ is helemaal gratis. Maak er een dagje uit van met uw collega's en personeel en in vier uur tijd bent u op de hoogte wat u moet weten als ondernemer. Kom proeven, laat u inspireren en praat met vakmensen. Ga weer vol motivatie en passie aan de slag om uw lunchroom nóg beter te maken. Kom langs en "schrijf u in!":http://www.nationalelunchroomdag.nl/

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws