Het perfecte bedrijfsuitje voor u!

13 februari 2014 |
Het perfecte bedrijfsuitje voor u!<

Bezoek de Nationale Lunchroomdag en maak er een ondernemend bedrijfsuitje van. Samen met uw personeel bezoekt u deze dag die in het teken staat van de lunchroombranche. Jullie krijgen een gratis lunch én leren alles wat er op dit moment speelt.

Rendementssessies
Wat dacht u van de ondernemerstips die u meekrijgt tijdens de rendementssessies, georganiseerd door Vakblad Lunchroom? Jos Muller geeft in zijn presentatie tips om bedrijfsblindheid tegen te gaan. Mark Tamsma vertelt u hoe u wel geld kunt krijgen van de bank en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit vertelt u alles wat u moet weten over de 'Horeca Inspectiekaart'. Maar er is meer voor uw personeel.

Snacks en thee
Wat dacht u van unieke demonstraties over het zetten van de perfecte koffie. Of alles weten over broodsoorten om een tosti nog unieker te maken. Vergeet het belang van thee niet of de opkomst van de snacks. Inspiratie voor de menukaart én voor uw personeel.

Inschrijven
Twijfel niet en schrijf u in voor de Nationale Lunchroomdag. Parkeren is geheel kosteloos én het bezoek ook! Beleef een ochtend ondernemen op een ludieke wijze in het Culinair Pretpark in Gilze. "Via deze link schrijft u zich in voor de Nationale Lunchroomdag.":http://www.nationalelunchroomdag.nl/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide bereiden, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: