Het Favoriete Bartje van Nederland

10 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum vroeg Bakker Bart aan heel Nederland zijn of haar favoriete Bartje® in te zenden. Bakker Bart voorziet al sinds 1977 de lunch van vele Nederlanders en staat bekend om haar vers gebakken brood en rijk belegde broodjes. De populaire driehoek vormige broodjes worden bij Bakker Bart Bartjes® genoemd.

Barpaccio

Yvonne Bremmer uit Haaften trok de stoute schoenen aan en zond haar favoriete Bartje® in, namelijk: Bartje® Barpaccio een Maïs Bartje® belegd met carpaccio, Heks’nkaas®, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Met een grote meerderheid van de stemmen won het Bartje® Barpaccio.

Yvonne Bremmer is een graag geziene klant bij Bakker Bart Zaltbommel en vertelt: “ Mijn boodschappen doe ik altijd in Zaltbommel, een broodje bij Bakker Bart kan dan niet ontbreken. Ik ben zelf dol op het Bartje® carpaccio en wilde daar graag een variatie op bedenken. Tijdens een lunch bij Bakker Bart ontstond spontaan het idee voor het Bartje® Ba?r?paccio." Woensdag 9 augustus jl. mocht Yvonne samen met haar favoriete vrienden en familie haar favoriete Bartje® officieel in ontvangst nemen. Ondernemer van Bakker Bart Zaltbommel, Joost van Hamont, zorgde voor een uitgebreide en feestelijke lunch met op het menu het favoriete Bartje® Barpaccio.  

Het favoriete Bartje® Barpaccio is nog tot 27 augustus verkrijgbaar bij Bakker Bart-winkels door heel Nederland en uiteraard ook bij Bakker Bart Zaltbommel.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Events
Het Amsterdamse Terrassen Festival verhuist naar Rembrandtpark

Na een succesvolle eerste editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival vorig jaar in het Oosterpark, strijkt het grootste terras van Amsterdam dit jaar neer in het Rembrandtpark. Diverse Amsterdamse terrassen sluiten hier gezamenlijk het terrasseizoen af. Ook dit jaar is de crème de la cr...

Food Advertorial
GRATIS Aviko Oerfriet proefpakket!

Oerfriet van Aviko smaakt als zelfgemaakt, is heerlijk knapperig en bakt goudbruin. Precies wat je gasten het allerliefst willen. Proef zelf het verschil en vraag een GRATIS proefpakket aan. Ambachtelijke, verse frietjes met de juiste ‘bite’, een goudbruine kleur en een volle aardappe...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2018?

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dat broodje staat misschien al ergens op de kaart, maar waar? Tot 5 oktober 2018 kunnen medewerkers en eigenaren van dagzaken en lunchrooms in Nederland hun creatie inzenden via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. De voorwaarden vind je hier: https://www.lunch...

Culinair Fastservice
Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

De Pizzabakkers (nu 12 vestigingen) en Da Portare Via (nu 9 vestigingen) maken bekend in de loop van dit jaar te fuseren. De bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan. De kernwaarden van beide bedrijven komen nagenoeg overeen, ze staan voor een ambachtelijke houtovenpizza van hoge kwa...

Achtergronden Tech
Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

De kok kan eindelijk weer eens op vakantie. Niet omdat hij de keuken sluit, maar vanwege de vlekkeloze keukenoperatie, mogelijk gemaakt door een systeem dat het keukenmanagement stroomlijnt. De meeste chefs die ermee werken willen niet anders meer, merkt Arjan Mul op. Arjan is dealer van unTill K...

Fonte Frappés: veganistisch, minder suikers en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: