Het Favoriete Bartje van Nederland

10 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum vroeg Bakker Bart aan heel Nederland zijn of haar favoriete Bartje® in te zenden. Bakker Bart voorziet al sinds 1977 de lunch van vele Nederlanders en staat bekend om haar vers gebakken brood en rijk belegde broodjes. De populaire driehoek vormige broodjes worden bij Bakker Bart Bartjes® genoemd.

Barpaccio

Yvonne Bremmer uit Haaften trok de stoute schoenen aan en zond haar favoriete Bartje® in, namelijk: Bartje® Barpaccio een Maïs Bartje® belegd met carpaccio, Heks’nkaas®, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Met een grote meerderheid van de stemmen won het Bartje® Barpaccio.

Yvonne Bremmer is een graag geziene klant bij Bakker Bart Zaltbommel en vertelt: “ Mijn boodschappen doe ik altijd in Zaltbommel, een broodje bij Bakker Bart kan dan niet ontbreken. Ik ben zelf dol op het Bartje® carpaccio en wilde daar graag een variatie op bedenken. Tijdens een lunch bij Bakker Bart ontstond spontaan het idee voor het Bartje® Ba?r?paccio." Woensdag 9 augustus jl. mocht Yvonne samen met haar favoriete vrienden en familie haar favoriete Bartje® officieel in ontvangst nemen. Ondernemer van Bakker Bart Zaltbommel, Joost van Hamont, zorgde voor een uitgebreide en feestelijke lunch met op het menu het favoriete Bartje® Barpaccio.  

Het favoriete Bartje® Barpaccio is nog tot 27 augustus verkrijgbaar bij Bakker Bart-winkels door heel Nederland en uiteraard ook bij Bakker Bart Zaltbommel.  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: