Het Favoriete Bartje van Nederland

10 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum vroeg Bakker Bart aan heel Nederland zijn of haar favoriete Bartje® in te zenden. Bakker Bart voorziet al sinds 1977 de lunch van vele Nederlanders en staat bekend om haar vers gebakken brood en rijk belegde broodjes. De populaire driehoek vormige broodjes worden bij Bakker Bart Bartjes® genoemd.

Barpaccio

Yvonne Bremmer uit Haaften trok de stoute schoenen aan en zond haar favoriete Bartje® in, namelijk: Bartje® Barpaccio een Maïs Bartje® belegd met carpaccio, Heks’nkaas®, zongedroogde tomaten en pijnboompitten. Met een grote meerderheid van de stemmen won het Bartje® Barpaccio.

Yvonne Bremmer is een graag geziene klant bij Bakker Bart Zaltbommel en vertelt: “ Mijn boodschappen doe ik altijd in Zaltbommel, een broodje bij Bakker Bart kan dan niet ontbreken. Ik ben zelf dol op het Bartje® carpaccio en wilde daar graag een variatie op bedenken. Tijdens een lunch bij Bakker Bart ontstond spontaan het idee voor het Bartje® Ba?r?paccio." Woensdag 9 augustus jl. mocht Yvonne samen met haar favoriete vrienden en familie haar favoriete Bartje® officieel in ontvangst nemen. Ondernemer van Bakker Bart Zaltbommel, Joost van Hamont, zorgde voor een uitgebreide en feestelijke lunch met op het menu het favoriete Bartje® Barpaccio.  

Het favoriete Bartje® Barpaccio is nog tot 27 augustus verkrijgbaar bij Bakker Bart-winkels door heel Nederland en uiteraard ook bij Bakker Bart Zaltbommel.  

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin Interview
Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Op maandag 11 december worden de Michelinsterren weer uitgedeeld in Nederland, maar ongetwijfeld zullen er ook enkele chefs met een beteuterd gezicht de hoofdstad verlaten na de bekendmaking. Topchef Margo Reuten van tweesterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft al veel uitreikingen meegemaakt ...

Achtergronden
De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is een verjaardagscadeautje of een Sinterklaas- of kerstcadeau geen vanzelfsprekendheid. Om ook die kinderen de mogelijkheid te bieden onbezorgd te spelen, zamelt restaurant De Haven van Huizen de hele maand december speelgoed in voor Speelgoedb...

Bezorgen
Online platform ‘KEDAI’ geeft foodondernemers hun onafhankelijkheid terug

Het nieuwe online platform Kedai (Kedai betekent winkel) geeft fastfood- en bezorgrestaurant-ondernemers hun onafhankelijkheid weer terug. Het platform biedt, anders dan de huidige aanbieders, een model waarbij deze ondernemers deels eigenaar kunnen worden van het platform. De afhankelijkheid van gr...

Achtergronden
Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

Het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op een bewogen jaar. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gelezen artikelen op lunchroom.nl. We weten nu dat er vaak gezocht wordt op mosselen en de beste naam van een lunchroom. Hier komen de 10 meest gelezen items! 1. 7 misverst...

Opening
Nieuwe vestiging De Beren opent haar deuren in Schiedam 

Op vrijdag 8 december opent in Schiedam een nieuwe vestiging van horecaketen De Beren. Het restaurant bevindt zich op de locatie Schieveste, een vernieuwd complex tussen station Schiedam- Centrum en de A20. Door de centrale ligging leent het restaurant zich uitstekend voor een complete avond uit. Fr...

Opening
Johnny's Burger Company opent in Tilburg

Op woensdag 6 december opende de snelgroeiende hamburgerzaak Johnny’s Burger Company stilletjes een nieuwe vestiging in het bourgondische Tilburg. De 19 de vestiging van de Amerikaans georiënteerde hamburgerzaak vindt zijn standplaats op het bekende Pieter Vreedeplein en wordt gerund door...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: