Hardenberg als culinair middelpunt

15 september 2015
Hardenberg als culinair middelpunt

Op zaterdag 3 en 4 oktober wordt De Markt in Hardenberg omgetoverd tot een culinair middelpunt met terrasjes en pagodetenten waar je unieke
en authentieke producten kunt proeven van de kaasboer, de bakker, streekproductenwinkel, lokale wijnboeren en horeca uit de omgeving. Iedereen met een passie voor eten, drinken kan in een sfeervolle entourage twee middagen lang komen proeven en genieten van al het culinaire uit de regio Hardenberg. Proef ook nazomers Bokbier en luister naar de Muppet Stuff en Jord Brinkhuis die voor de muzikale omlijsting zorgen.

*Van Pompoen tot Bokbier en wijn*
Helemaal passend bij de nazomer is de pompoen, in dit thema wordt het smaakfestival gehouden. Ook het Bokbier doet weer zijn intrede, een mooie smaakmaker van het festival. Bij elke tent wordt wijn geserveerd, zodat een passende wijn bij het gerecht kan worden gedronken. Bij de ondernemers kan geproefd worden voor 1 tot maximaal 2 muntjes per gerechtje. Voor de kinderen is er een springkussen en uiteraard ook diverse hapjes. Hardenberg Proeft! wordt gehouden op zaterdag 3 oktober van 13.00-17.00 uur en zondag 4 oktober van 14.00-18.00 uur.

*Deelnemende horeca*
Hardenberg Proeft! verbindt - na de succesvolle editie van 2014 - vele culinaire ondernemers uit de regio Hardenberg. Zij laten gasten uit de wijde omgeving van Hardenberg met culinair Hardenberg in de breedste zin van het woord. Zowel producenten van streekproducten, als restaurants en eetcafés, slijterijen, wijn- en kaasboeren en de Streekproductenwinkel doen mee aan dit festijn.

Bekijk alle ins & outs op "www.hardenbergproeft.nl":http://www.hardenbergproeft.nl of www.verrukkelijkvechtdal.nl.

Overig nieuws