Harbour Club wint Gouden Garde

13 februari 2014 |
Harbour Club wint Gouden Garde<

The Harbour Club Scheveningen heeft de Gouden Garde Award gewonnen in de categorie Zakenlunch ‘a lungo’. De Gouden Garde Award is een initiatief van Business Haaglanden en wordt
uitgereikt aan de lunchgelegenheid die in de rubriek ‘De Zakenlunch’ de hoogste score weet te behalen.

Zakelijke markt
“We waren al trots op het feit dat we genomineerd waren, maar uitgeroepen worden tot beste Zakenlunch ‘a lungo’ is een bekroning op het werk”, aldus eigenaren John de Jong en Richard van Leeuwen. “De afgelopen 5,5 jaar hebben wij hard gewerkt The Harbour Club op de kaart te zetten binnen de zakelijke markt. En het winnen van de Gouden Garde
Award bevestigt ons dat we hierin succesvol zijn geweest!”

Tijd
Bij The Harbour Club wordt rekening gehouden met de drukke agenda van de gast. Chef-kok Bas Koppenol: “Tijd is tegenwoordig erg kostbaar en hier houden wij rekening mee. Wanneer de gast dat wenst, kunnen wij ons 2-gangenlunch binnen 60 minuten serveren.” Het feit dat The Harbour Club snel en gemakkelijk bereikbaar is en over ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikt, maakt het voor de gast aantrekkelijk dit restaurant te bezoeken.

Door Myrtille Vromans:mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Nice 'n Easy
Sous-vide bereiden, zo werkt het

Sous-vide koken heeft de laatste jaren in de horeca flink aan populariteit gewonnen. Bij deze techniek worden in een waterbad met exact gecontroleerde lage temperatuur vacuümverpakte producten gelijkmatig gegaard. Doordat het gevacumeerd is, behoudt het smaak en structuur. Hoewel sous-vide in d...

KHN Coronacrisis
KHN: kabinet voert disproportionele maatregelen in tegen horeca

De blijvende toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Naast een update van de huidige stand van zaken, werden er voor 6 van de 25 veiligheidsregio’s extra maatregelen aangekondigd, waaronder maatregelen...

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: