Pak 'm mee: 't gratis receptenboekje!

17 maart 2011 |
Pak 'm mee: 't gratis receptenboekje!<

Nog steeds niet ingeschreven voor de Nationale Lunchroomdag? Dan mist u veel. Bezoekers van De Nationale Lunchroomdag krijgen in hun Goodiebox namelijk een gratis receptenboekje. Het boekje staat bomvol heerlijke broodjes, geurende soepen en smoothies. Altijd al willen weten wat een “Chicken yofresh roll” of “Chili Bardolino” is. Schrijf u dan in voor de derde Nationale Lunchroomdag. Het zijn slechts enkele recepten uit het boekje waarin u ook de boodschappenlijst en serveertips vindt. U heeft een compleet nieuwe menukaart binnen handbereik!
Draait u te veel omzet?
Kom dan niet naar de Nationale Lunchroomdag. Wilt u uw omzet wel verhogen met tips van Frank Lindner (hoofdredacteur) en Mark Tamsma (horeca-accountant) schrijf u dan nu in, nu het nog kan. In “Gluren bij de buren” kijkt Frank Lindner naar de succesfactoren van lunchroomformules. En wat kunt u daar mee. Mark Tamsma praat u helemaal bij over hogere omzetten en meer verdienen. Kortom kom maandag de 21ste naar Leventi in Gilze.

Kunt u het zich permitteren om weer een jaar aan u voorbij te laten gaan? Klik hier en schrijf u in

Eline Dragt

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: