Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn

21 augustus 2015 |
Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn<

Dealsite Groupon heeft samen met sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn de handen ineen geslagen om het 'Shaken & Koken met Gin receptenboek' te creëren. Samen hebben zij twee bijzondere gin-tonic cocktailrecepten, een hoofdgerechten een dessert ontwikkeld waarin gin en tonic zijn verwerkt. Ook is het voor gasten mogelijk om te genieten van een viergangendiner in gin-tonic stijl.

Trend
"Gin-tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een receptenboek hebben gecreëerd waarin wij onze 'geheime recepten' prijsgeven", aldus Jeroen Bavelaar en Marc Boeljon (patron) van Posthoorn.

Gin receptenboek
Het receptenboek bevat twee recepten om te koken en twee recepten om te shaken met gin. Het hoofdgerecht is een gin-tuna salade en het nagerecht gin-tonic zacht fruit. De twee cocktails zijn een Bloody gin-tonic en een Fever-tree Indian tonic.

Gin-tonic sterrendiner
Gasten kunnen er ook voor kiezen om te genieten van een gin-tonic diner bij restaurant Posthoorn zelf. Het Michelinster-restaurant biedt via Groupon een viergangendiner aan dat geïnspireerd is op de cocktail.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Economie
UWV: vooral jongeren in de horeca doen beroep op TOFA

De afgelopen 5 weken konden flexwerkers, oproep- en uitzendkrachten met inkomstenverlies door corona een beroep doen op de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten (TOFA). Ruim zeventig procent van de goedgekeurde aanvragen gaat naar werknemers tussen de 18 en 27 jaar. Veel va...

Economie Longread
Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag

Restaurants, hotels, vakantieparken, bioscopen en reisondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. In deze Stand van de Leisure duidt ABN AMRO de impact van het virus en de bedreigingen en de kansen die eruit voortvloeien. Onderaan dit bericht vindt u grafieken en tabellen van het rapport ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: