Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn

21 augustus 2015 |
Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn<

Dealsite Groupon heeft samen met sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn de handen ineen geslagen om het 'Shaken & Koken met Gin receptenboek' te creëren. Samen hebben zij twee bijzondere gin-tonic cocktailrecepten, een hoofdgerechten een dessert ontwikkeld waarin gin en tonic zijn verwerkt. Ook is het voor gasten mogelijk om te genieten van een viergangendiner in gin-tonic stijl.

Trend
"Gin-tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een receptenboek hebben gecreëerd waarin wij onze 'geheime recepten' prijsgeven", aldus Jeroen Bavelaar en Marc Boeljon (patron) van Posthoorn.

Gin receptenboek
Het receptenboek bevat twee recepten om te koken en twee recepten om te shaken met gin. Het hoofdgerecht is een gin-tuna salade en het nagerecht gin-tonic zacht fruit. De twee cocktails zijn een Bloody gin-tonic en een Fever-tree Indian tonic.

Gin-tonic sterrendiner
Gasten kunnen er ook voor kiezen om te genieten van een gin-tonic diner bij restaurant Posthoorn zelf. Het Michelinster-restaurant biedt via Groupon een viergangendiner aan dat geïnspireerd is op de cocktail.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: