Flevoland: genomineerde horecaondenemers

7 oktober 2014 |
Flevoland: genomineerde horecaondenemers

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland Flevoland heeft vier horecaondernemers genomineerd voor de Meest Markante Horecaondernemer
in de regio Flevoland 2014/2015. De heer Van Beek van Café-restaurant Eindeloos, Mevrouw Staarman van Restaurant Schokkerhaven, de heren Botter en Titulaer van Brasserie de Houtrib en de heer en mevrouw Dekker van Frieteria/Dubbeldekker dingen mee naar de titel. Deze bedrijven worden komende weken bezocht door de jury. Op 28 oktober 2014 wordt bekend gemaakt wie van deze ondernemers zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland mag noemen.

Jury en verkiezingsproces
De jury, bestaande uit de heer C. Jansen van de Rede van Dronten/Bataviahaven, De heer F. van Groeningen, oud-eigenaar van Kaatje aan de Sluis, en mevrouw A. Hilberdink, projectleider Toerisme Flevoland, zal de komende weken de genomineerde bedrijven bezoeken en met de horecaondernemers in gesprek gaan. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland gekozen. Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Op 28 oktober organiseert Koninklijke Horeca Nederland regio Flevoland een feestelijke bijeenkomst waarop de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland bekend wordt gemaakt.

Meer lezen over de Meest Markante Horecaondernemer verkiezing? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Column Thijs Jacobs
Column: op het tandvlees naar de eindstreep

De horeca loopt op het tandvlees. De reserves zijn op en de steunpakketten blijken niet toereikend om nog veel langer het hoofd boven water te houden. Op zakelijk vlak is er veel onrust over de huidige situatie, terwijl er op persoonlijk vlak begrip is voor de nu geldende maatregelen. Bijna tachtig ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Wet- en regelgeving Corona
Horeca zeker tot 9 februari gesloten, hotels wel open

De horeca blijft nog zeker tot 9 februari gesloten, hotels mogen wel 'gewoon' open blijven. Dat maakte premier Mark Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Hotels mogen naast zakelijke gasten, ook recreatieve gasten ontvangen. Eerder meldde De Telegraaf dat hotels de dupe zouden ...

Columns Ondernemen
Column Monique van Gevelt: Bivakkeren in onze eigen bubbel

‘The Future is private’ was een uitspraak van de Facebook-eindbaas Mark Zuckerberg in 2019. Achteraf gezien een waarheid als een koe als je het mij vraagt. Want al bijna een jaar is ons privédomein ons enige leefgebied. En vooral in deze winterse lockdown verkeren wij enkel in hui ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: