Kanshebbers Lekkerste Lunchroombroodje

4 oktober 2011 |
Kanshebbers Lekkerste Lunchroombroodje<

De genomineerden voor het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 kunt u hier nog eens bekijken! De jury koos vijf genomineerden uit een overweldigend aantal inzendingen. En dit zijn ze in willekeurige volgorde:

'Floriadebroodje' van Milk and Cookies, Venlo


'2 Sneden boerenbrood uit de Hoeksche Waard met Hummus, gegrilde groenten en kruiden' van Dokkaffee, Rotterdam


'Japanese Secret' van restaurant LaRuche, Bijenkorf Rotterdam


'Doe Mij Die Maar' van Elhorst eten&drinken, Alkmaar


'Kilsdonkse Molenbol' van brasserie De Conversatie, Uden


De jury bracht tussen 27 september en 16 november een verrassingsbezoek aan deze lunchrooms om de genomineerde broodjes te keuren. Daarbij werd gelet op:

• Smaak;
• Presentatie;
• Broodgebruik;
• Originaliteit;
• Gebruik van beleg;
• Garnering;
• Mondgevoel.

Op 17 november vielen we tussen binnen bij de winnaar Elhorst Eten & Drinken en overhandigden de zilveren schaal en de eeuwige roem.

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 is een initiatief van horecavakblad Lunchroom
Download hier het "wedstrijdreglement":http://www.lunchroom.nl/nieuwspdf/0281f29d70a7904749ca7cb408928315.pdf

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Interview
Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Koffie en jij is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Hilversum. Je kan hier genieten van allerlei vegan of vegetarische gerechten. Met de huiselijke sfeer kan je er op je gemak een kopje koffiedrinken en even ontsnappen van het drukke leven. Koffie en jij richt zich vooral op de men...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: