Gastvrijheidsaward voor In de Karkol

10 januari 2011 |
Gastvrijheidsaward voor In de Karkol<

Barth Hochstenbach, eigenaar van Café In de Karkol in Maastricht won op 10 januari de Gouden Gastvrijheid Award, de prijs voor het meest gastvrije horecabedrijf 2010. Raiza de Freitas van Grand Hotel Amrath in Amsterdam en Jelle van Gangelen van Restaurant Cordial in Oss eindigden beide op de
tweede plaats, omdat ze in de boordeling gelijkwaardig waren.

Jury
Hochstenbach kreeg de prijs uit handen van jurylid Joop Braakhekke, gastheer-eigenaar van Restaurant Le Garage in Amsterdam. De jury bestond naast Braakhekke uit Hajé de Jager, directeur-eigenaar van Hajé Hotels & Restaurants en Paul Udo, juryvoorzitter.

Beslist vernieuwend
De drie finalisten werden aan de hand van een vraaggesprek in het XpertPlaza in de RAI beoordeeld. De jury koos uiteindelijk het proeflokaal uit Maastricht, omdat In de Karkol qua gastvrijheid beslist vernieuwend is en een voorbeeld is voor de totale horeca.

Organisatie
De wedstrijd om de Gouden Gastvrijheid Award is onderdeel van het Nationaal Kampioenschap Horeca, dat plaatsvond tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam. De organisatie was in handen van het Gastvrijheidsgilde in samenwerking met de Horecava.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Assortiment Coffeelicious verkrijgbaar bij Jumbo

Door het coronavirus moesten alle horecazaken de deuren sluiten. Veel ondernemers verzinnen de meest creatieve manieren om toch hun afnemers te voorzien van de diensten en producten die zij aanbieden. Coffeelicious is daar één van, want haar assortiment is verkrijgbaar bij de Jumbo....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: