[Foto's] Dé nieuwste hotspot op het Kurhausplein

26 november 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Blaze & Co opent zaterdag 30 november haar deuren. Blaze & Co is gevestigd op de plek van het voormalige restaurant Topkapi in het hart van Scheveningen op het Kurhausplein. Het restaurant kenmerkt zich door het op tattoos geïnspireerde interieur, de grill-gerechten voor vlees- vis- en veggie liefhebbers en out-of-the box cocktails. Gasten genieten hier van de ‘Springsteen Chicken’, de vegetarische ‘Greta Thunburger’ of Blaze’s signature dish ‘Cefishe de Salmon’.

Alle gerechten worden overgoten met een saus van livemuziek. De bezoeker luistert op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag naar blues, folk en rock ballads. In het weekend is het restaurant ook open voor lunch. Blaze & Co sluit zich aan bij de al bestaande concepten en initiatieven van de Entrada Group. Dit zijn onder andere: La Galleria, Steam Bar & Grill, Solo Vino Wine Bar en het winterevenement Cool Event. Blaze & Co is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 17.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. 

The ‘Outlaw’ of Scheveningen

Restaurant Blaze & Co onderscheidt zich door haar Amerikaanse gerechten met een verrassende twist. Mede-eigenaar Michael de Ridder: “Met restaurant Blaze & Co spelen we in op de beleving van onze gasten. Hier komen Cajun en New Orleans op je bord, maar ook uit de speakers. Het stoere interieur met de neo traditional tattoo wand is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren. Alleen nu in een hippe, stoere jas waarmee we een nieuwe doelgroep willen aanspreken.Mede-eigenaar Damiano D’Alba vult aan: “We ondernemen al 40 jaar op het Kurhausplein en zijn trots, dat we restaurant Blaze & Co als nieuwste  horecaconcept mogen toevoegen aan onze portfolio. We kijken er met het team naar uit om een totaal vernieuwde dinerbeleving aan onze gasten te geven. Restaurant Blaze & Co is nostalgie op z’n coolst.” 

Over Entrada Group

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator o.a. van winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag. De diversiteit aan sferen en keukens biedt voor elk wat wils en stuk voor stuk zijn het unieke zaken met een geheel eigen karakter.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: