Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

30 september 2015
Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

"De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de
seizoenen en mensen met elkaar. De maaltijd in een restaurant dient dat hogere doel, met transparantie, integriteit en empathie als belangrijke waarden", aldus de organisatie van de Food Inspiration Days die 19 en 20 oktober plaatsvinden.

*Nieuwe setting*
Om de Food Inspiration Days opnieuw uit te vinden, is er besloten een nieuwe setting te zoeken. In een industriële setting met robuuste elementen worden de Food Inspiration Days in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar vinden de Food Inspiration Days plaats in het CHV Noordkade te Veghel. De CHV Noordkade in Veghel is de thuishaven voor kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding. Ooit was dit de locatie van Europa’s grootste mengvoederfabriek, maar nu is het een bijzondere locatie waar tijdens de Food Inspiration Days een jaar lang aan inspiratie wordt gedeeld. In een nieuwe setting met een pop-up foodmarkt en een congres-restaurant voor 550 mensen brengt Food Inspiration de upcoming food & hospitalitytrends.

Kijk voor meer informatie op "Foodinspiration.nl":http://www.foodinspiration.nl/

~Christel Tuin~

Overig nieuws