Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

27 augustus 2019 | David Bakker

Per 1 september 2019 wordt Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt in Amsterdam. De 28-jarige Bekkers is al sinds de oprichting betrokken bij deze Amsterdamse evenmentenlocatie als Chef Kok. In zijn nieuwe rol als mede-eigenaar zal hij zich echter ook gaan richten op de “voorkant” van House of Watt.

Bekkers heeft na zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool o.a ervaring opgedaan op Aruba en bij Hotel Des Indes in Den Haag. De huidige eigenaren Elsa Jonker en Thomas Reekers zijn verheugd over de nieuwe samenstelling van het team.

“Felix was eigenlijk altijd al eigenaar – maar nu staat het tenminste ook op papier” aldus Jonker die zich bij House of Watt bezighoudt met de interne events. “Doordat Felix zich nu ook meer gaat focussen op de bediening en het service team gaan we ook op dit gebied weer extra stappen zetten.

Op dit moment hebben we veel zakelijke gasten en ook worden we goed gevonden voor borrels en feestjes maar dat je bij ons ook gewoon heel lekker een hapje kan komen eten voor een fijne prijs is nog iets minder bekend, dus daar gaat de aandacht de aankomende maanden naartoe”.

Over House of Watt

In de afgelopen twee jaar is House of Watt uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. En dit alles onder het motto : Work – Eat - Play. House of Watt is er trots op om het hart van de Eenhoornbuurt te vormen, zeker nu deze volledig verbouwd wordt tot een nieuwe gevarieerde stadswijk.

De keuze voor de locatie (een oude Hotellobby van ruim 900 m2) werd in het begin als “spannend” en “gewaagd” bevonden – maar al snel bleek dat de locatie, zowel voor het zakelijke als het vrijetijds publiek érg goed bereikbaar is (via het Amstel Station of de Ring A10) en ook nog eens een legio aan uiteenlopende mogelijkheden biedt.

House of Watt heeft meerdere zalen ter beschikking (voor groepen van 10 tot 250 personen) en door de indeling zijn deze voor veel verschillende doelgroepen in te zetten.

Doordeweeks zijn er veel flexwerkers te vinden of bedrijven die hun team-meetings, vergaderingen of trainingen op een andere locatie willen organiseren dan hun eigen kantoor, vaak wordt zo’n dag afgesloten met een gezellige borrel of een uitgebreid diner. En zo’n diner kan zelfs met 200+ gasten zijn.

Vrijdag- en zaterdagavond zijn voor feestjes, verjaardagen, borrels en diners. Zowel in je eigen ruimte als gewoon aan een aantal tafels rondom de bar. Altijd met een goede borrelhap en een uitgebreide keuze uit wijn, speciaal-bieren en cocktails.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: