Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

27 augustus 2019 | David Bakker

Per 1 september 2019 wordt Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt in Amsterdam. De 28-jarige Bekkers is al sinds de oprichting betrokken bij deze Amsterdamse evenmentenlocatie als Chef Kok. In zijn nieuwe rol als mede-eigenaar zal hij zich echter ook gaan richten op de “voorkant” van House of Watt.

Bekkers heeft na zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool o.a ervaring opgedaan op Aruba en bij Hotel Des Indes in Den Haag. De huidige eigenaren Elsa Jonker en Thomas Reekers zijn verheugd over de nieuwe samenstelling van het team.

“Felix was eigenlijk altijd al eigenaar – maar nu staat het tenminste ook op papier” aldus Jonker die zich bij House of Watt bezighoudt met de interne events. “Doordat Felix zich nu ook meer gaat focussen op de bediening en het service team gaan we ook op dit gebied weer extra stappen zetten.

Op dit moment hebben we veel zakelijke gasten en ook worden we goed gevonden voor borrels en feestjes maar dat je bij ons ook gewoon heel lekker een hapje kan komen eten voor een fijne prijs is nog iets minder bekend, dus daar gaat de aandacht de aankomende maanden naartoe”.

Over House of Watt

In de afgelopen twee jaar is House of Watt uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. En dit alles onder het motto : Work – Eat - Play. House of Watt is er trots op om het hart van de Eenhoornbuurt te vormen, zeker nu deze volledig verbouwd wordt tot een nieuwe gevarieerde stadswijk.

De keuze voor de locatie (een oude Hotellobby van ruim 900 m2) werd in het begin als “spannend” en “gewaagd” bevonden – maar al snel bleek dat de locatie, zowel voor het zakelijke als het vrijetijds publiek érg goed bereikbaar is (via het Amstel Station of de Ring A10) en ook nog eens een legio aan uiteenlopende mogelijkheden biedt.

House of Watt heeft meerdere zalen ter beschikking (voor groepen van 10 tot 250 personen) en door de indeling zijn deze voor veel verschillende doelgroepen in te zetten.

Doordeweeks zijn er veel flexwerkers te vinden of bedrijven die hun team-meetings, vergaderingen of trainingen op een andere locatie willen organiseren dan hun eigen kantoor, vaak wordt zo’n dag afgesloten met een gezellige borrel of een uitgebreid diner. En zo’n diner kan zelfs met 200+ gasten zijn.

Vrijdag- en zaterdagavond zijn voor feestjes, verjaardagen, borrels en diners. Zowel in je eigen ruimte als gewoon aan een aantal tafels rondom de bar. Altijd met een goede borrelhap en een uitgebreide keuze uit wijn, speciaal-bieren en cocktails.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: