Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

1 augustus 2014
Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

De deuren van het gloednieuwe restaurant ‘FEBO Boulevard’ bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA zijn donderdag geopend. Het concept bestaat uit een Boulevard opzet in restaurantstijl,
zodat gasten aan tafel worden bediend en men een ruime keuze heeft uit de uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast biedt het restaurant ook mogelijkheid om vers belegde broodjes mee te nemen.

*Las Vegas aan de Amstel*
Bij de ArenA zijn ze verguld met de samenwerking. Hendrik Jan de Mari, commercieel directeur Amsterdam ArenA: “FEBO is voor iedereen, nationaal bekend en vertrouwd. Nu de ArenA Boulevard daadwerkelijk steeds meer op ‘het Las Vegas aan de Amstel’ gaat lijken, verwachten wij de snel stijgende bezoekersaantallen een groot plezier te doen met onze FEBO Boulevard.” Ook FEBO-directeur Dennis de Borst is vanzelfsprekend enthousiast: “De liefhebbers van onze verse broodjes van FEBO Olympia kunnen straks onze vertrouwde kwaliteit en Amsterdamse gezelligheid tegemoet zien in de ArenA. Wat niet iedereen weet is dat we onze snacks iedere dag vers voor dag en dauw in Amsterdam-Noord produceren en dat die vervolgens vers dezelfde dag bij al onze vestigingen aankomen.”

"*MEER LEZEN OVER FEBO? KLIK HIER!*":http://www.lunchroom.nl/?q=febo&x=zoeken

Overig nieuws