Eten in een jukebox op de kermis

10 juli 2015
Eten in een jukebox op de kermis

Een reusachtige jukebox verrijst in Tilburg tijdens de beroemde Tilburgse kermis. Tegen de gevel van restaurant Ibiza, middenin het
kermisgeweld gelegen, staat tijdelijk een gigantische Amerikaanse muziekautomaat. Elke kermisdag kan het publiek op een aantal vaste tijden aanschuiven voor een diner, om een uur later weer buiten te staan. Je wilt tenslotte niet teveel kermistijd verliezen!

*Muziek*
Bij een jukebox hoort muziek en dus worden de maaltijden begeleid door muzikaal vermaak. De giga jukebox staat van 17 juli tot en met 26 juli aan de Heuvelring in Tilburg.

*Lekker snel weer klaar*
Eten: je wilt er tijdens de Tilburgse kermis niet teveel tijd aan kwijt zijn. Daarom bedacht restaurant Ibiza een ludiek concept waarbij de kermisbezoeker even lekker kan dineren in een bijzondere atmosfeer, zonder er uren aan kwijt te zijn. In een reusachtige jukebox kunnen gasten even lekker bijkomen van het kermisgeweld met een lekkere maaltijd en twee drankjes. Een dj en een zanger treden op tijdens het diner, dat ongeveer een uurtje duurt. De Kermisdiners hebben een vaste prijs van € 19,99 tot € 29,99 voor een maaltijd en twee consumpties en vinden plaats op vaste tijden, om 16.00 uur, 17.15 uur, 18.30 uur, 19.45 uur en tot slot om 21.00 uur. Wie vooraf tickets reserveert, hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over het vinden van een goede plek om iets te eten.

Overig nieuws