Espressobar 'Boven 't IJ' geopend

2 juli 2009 |
Espressobar 'Boven 't IJ' geopend<

Vanaf donderdag 2 juli kan ook in Amsterdam Noord genoten worden van authentieke Italiaanse koffie-specialiteiten. Spesso Possesso B.V. opent de deuren van Segafredo Espresso ‘Boven ’t IJ’. Deze traditioneel Italiaanse Espressobar in de nieuwe passage van het gelijknamige Amsterdamse winkelcentrum is de eerste onderneming van Spesso Possesso en de derde franchiselocatie van Segafredo Zanetti. Met deze nieuwe espressobar worden een focus op hoogwaardige Italiaanse producten met de typische Segafredostijl en -kwaliteit gecombineerd om de Italiaanse koffiecultuur verder te verspreiden in Nederland.

De bar bevindt zich midden in de overdekte passage van winkelcentrum Boven ’t IJ; een ideale plek om even uit te rusten met een espresso, cappuccino of een andere specialiteit. Bezoekers kunt er ook genieten van een smakelijke lunch met een heerlijke Italiaanse wijn of Prosecco van de zorgvuldig samengestelde Italiaanse wijnkaart.

Net als de overige twee franchiseondernemingen van Segafredo heeft ook deze bar een moderne, open en toegankelijke uitstraling en een Italiaans georiënteerd assortiment van specialiteiten voor koffie- en lunchtijd. "We investeren in onze gasten door uitsluitend kwaliteitsproducten te gebruiken," stelt Martin Douma, directeur en medeoprichter van Spesso Possesso B.V. "Bovendien zorgen we voor een professionele, vriendelijke bediening om met een heerlijke koffiebreak het dagje uit van het winkelend publiek compleet te maken."

Segafredo is zeer verheugd over de samenwerking met Spesso Possesso. Ondanks de recessie zijn de verwachtingen van deze nieuwe espressobar hoog. Afhankelijk van economische ontwikkelingen hoopt Segafredo in samenwerking met Spesso Possesso volgend jaar al een 2e en 3e exploitatie te openen op andere A-locaties. Toekomstige locaties waaraan daarbij gedacht kan worden zijn studentensteden, winkelgebieden en zakencentra. Wereldwijd zijn er ongeveer 700 Segafredo Espresso Franchise locaties.


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: