Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt

25 november 2019 | Redactie
Entree Awards voor de dertiende keer uitgereikt<

Gisteravond zijn in Theater Amsterdam de Entree Awards uitgereikt. De dertien horeca-vakprijzen gingen onder meer naar de Best Bartender (Andrei Talapanescu), Best Hotel Design (Supernova in Rotterdam) en Best Restaurant Concept (Graphite in Amsterdam). De oprichters van horecagroep De Drie Wijzen uit Oost uit Amsterdam (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf) werden benoemd tot Horecaondernemers van het Jaar.

Tijdens een avondvullende show in Theater Amsterdam werden de Entree Awards 2019 uitgereikt. Er waren vijftig zaken genomineerd die dit jaar hun deuren openden of een restyling ondergingen. Een zestienkoppige onafhankelijke vakjury bezocht afgelopen maanden deze horecazaken, te vinden door heel Nederland. Daarvan wonnen gisteren tien bedrijven. Daarnaast werden er drie persoonsgebonden prijzen uitgereikt: de Horecaondernemer van het Jaar, Best Bartender van Bierspecialist in de Horeca. Voor deze laatste twee titels werden voorrondes gehouden, onder leiding van een vakjury.

“De winnaars laten duidelijk zien wat Nederland op het gebied van horeca te bieden heeft”, zegt Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine. “Oogverblindende designs, vernieuwende concepten en een waanzinnig aanbod van food & beverage. Zónder daarbij gastvrijheid uit het oog te verliezen. Deze bedrijven zijn samen met hun personeel het visitekaartje voor de hospitality-industrie en een voorbeeld voor veel ondernemers binnen en buiten de horeca. Want als er één branche is waar trends beginnen, is het wel de horeca. De sector innoveert volop!”

Winnaars

*Ondernemers van het Jaar: De Drie Wijzen uit Oost (Riad Farhat, Jason Berg en Piet van der Graaf)

*Best Hotel Design: Supernova @ Rotterdam

*Best Restyling: NH Collection Flower Market en Ter Marsch & Co @ Amsterdam

*Best Cocktailbar: The Stockroom @ Groningen

*Daredevil: Doloris Rooftop & Meta Maze @ Tilburg

*Best Nightlife: Weelde @ Rotterdam

*Best Hotel Concept: BUNK @ Utrecht

*Next Generation: Culinaire Proeftuin Het Keunenhuis @ Winterswijk

*Best Restaurant Design: NENI @ Amsterdam

*Best Hospitality Concept: Mooie Boules @ Rotterdam

*Best Restaurant Concept: Graphite @ Amsterdam

*Best Bartender: Andrei Talapanescu (Pulitzer’s Bar @ Amsterdam)

*Best Bierspecialist in de Horeca: Richard Moerkerk (Proeflokaal De Boom in Alkmaar)

Foto: Ming Chao

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: