Eetgelegenheden niet brandveilig

13 mei 2013 |
Eetgelegenheden niet brandveilig<

In de friettent van Jack Sackman van Denderen, de winnaar van de AD Friettest, is onlangs brand uitgebroken. In zijn zaak, Jack Snack in Den Haag, is de brand waarschijnlijk veroorzaakt, doordat er
vanwege het vele bakken scheurtjes in de brander van de bakoven zijn ontstaan. Mensen uit het hele land kwamen naar de snackbar, omdat zij de friet van de winnaar wilden proeven.

Yoghurt
Hier blijft het niet bij als we het over recente branden in horecagelegenheden hebben. Zo is onlangs ook brand uitgebroken bij Yoghurt Barn in Utrecht. Hier is de brand waarschijnlijk ontstaan in de meterkast. De yoghurtzaak was pas een paar maanden open. En café De Toffe Peer in Sint Willebrord werd onlangs ook verwoest door een grote brand. Dit kwam doordat een auto tegen de gevel van de zaak was gereden.

Maatregelen
Waar moet u op letten als er brand uitbreekt en hoe kunt u dit het beste voorkomen? Het artikel Brand meester? Tien tips! biedt u informatie over hoe u hier het beste mee om kunt gaan en waar u aan moet denken als in uw zaak brand is uitgebroken.
Maud Vissers

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Assortiment Coffeelicious verkrijgbaar bij Jumbo

Door het coronavirus moesten alle horecazaken de deuren sluiten. Veel ondernemers verzinnen de meest creatieve manieren om toch hun afnemers te voorzien van de diensten en producten die zij aanbieden. Coffeelicious is daar één van, want haar assortiment is verkrijgbaar bij de Jumbo....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: