Eetgelegenheden niet brandveilig

13 mei 2013
Eetgelegenheden niet brandveilig

In de friettent van Jack Sackman van Denderen, de winnaar van de AD Friettest, is onlangs brand uitgebroken. In zijn zaak, Jack Snack in Den Haag, is de brand waarschijnlijk veroorzaakt, doordat er
vanwege het vele bakken scheurtjes in de brander van de bakoven zijn ontstaan. Mensen uit het hele land kwamen naar de snackbar, omdat zij de friet van de winnaar wilden proeven.

*Yoghurt*
Hier blijft het niet bij als we het over recente branden in horecagelegenheden hebben. Zo is onlangs ook brand uitgebroken bij Yoghurt Barn in Utrecht. Hier is de brand waarschijnlijk ontstaan in de meterkast. De yoghurtzaak was pas een paar maanden open. En café De Toffe Peer in Sint Willebrord werd onlangs ook verwoest door een grote brand. Dit kwam doordat een auto tegen de gevel van de zaak was gereden.

*Maatregelen*
Waar moet u op letten als er brand uitbreekt en hoe kunt u dit het beste voorkomen? Het artikel "Brand meester? Tien tips!":http://www.lunchroom.nl/nieuws/brand-meester-tien-tips-12317/ biedt u informatie over hoe u hier het beste mee om kunt gaan en waar u aan moet denken als in uw zaak brand is uitgebroken.

~Maud Vissers~

Overig nieuws