Eerste Subway Caf� geopend

12 november 2014 |
<

De eerste vestiging van Subway Café in Nederland is geopend. Rotterdam heeft de primeur. Er is een verschil met de traditionele Subway-vestigingen:
een andere inrichting en meer typisch Amerikaanse producten op de kaart.

Amerikaanse sferen
De koffie van Seattles Best (een merk van Starbucks) zorgt voor een Amerikaanse 'touch', maar ook brownies, muffins en donuts brengen de gast in een Amerikaanse sferen. De zaak is iedere dag open van 08.00 tot 20.00 uur.

Gemak van het concept
Het SUBWAYÂź CafĂ© aan de ’s-Gravendijkwal 149-151 is zeven dagen per week geopend, van 8.00 tot 20.00 uur. “Dit cafĂ© is ingericht volgens het nieuwe Metropolitan SUBWAYÂź decor”, vertelt Farshid, “dat een gezellige en gastvrije uitstraling heeft, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen.” Farshid’s keuze voor een tweede SUBWAYÂź restaurant ligt verscholen in het gemak van het franchiseconcept en de naamsbekendheid van het merk. “Alles is goed voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is doorzetten en de zaken die je zelf moet regelen goed aanpakken!”

Persoonlijke sandwich
Klanten kunnen bij het SUBWAYÂź CafĂ© in Rotterdam kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus Zo is de hoeveelheid calorieĂ«n en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediĂ«nten. De bereiding duurt slechts tweeĂ«nhalve minuut. “Mijn persoonlijke favoriet is American Steakhouse Melt”, zegt Farshid.

Submarine Sandwich
SUBWAYÂź restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches' of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeĂ«r (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAYÂź restaurants onder andere overheerlijk flatbread, frisse salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

Thijs Jacobs


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: