Eerste Subway Caf� geopend

12 november 2014 |
<

De eerste vestiging van Subway Café in Nederland is geopend. Rotterdam heeft de primeur. Er is een verschil met de traditionele Subway-vestigingen:
een andere inrichting en meer typisch Amerikaanse producten op de kaart.

Amerikaanse sferen
De koffie van Seattles Best (een merk van Starbucks) zorgt voor een Amerikaanse 'touch', maar ook brownies, muffins en donuts brengen de gast in een Amerikaanse sferen. De zaak is iedere dag open van 08.00 tot 20.00 uur.

Gemak van het concept
Het SUBWAYÂź CafĂ© aan de ’s-Gravendijkwal 149-151 is zeven dagen per week geopend, van 8.00 tot 20.00 uur. “Dit cafĂ© is ingericht volgens het nieuwe Metropolitan SUBWAYÂź decor”, vertelt Farshid, “dat een gezellige en gastvrije uitstraling heeft, zodat onze klanten meer tijd in de zaak doorbrengen en in een gemoedelijke ambiance kunnen genieten en ontspannen.” Farshid’s keuze voor een tweede SUBWAYÂź restaurant ligt verscholen in het gemak van het franchiseconcept en de naamsbekendheid van het merk. “Alles is goed voor je geregeld. Het enige wat je zelf moet doen is doorzetten en de zaken die je zelf moet regelen goed aanpakken!”

Persoonlijke sandwich
Klanten kunnen bij het SUBWAYÂź CafĂ© in Rotterdam kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus Zo is de hoeveelheid calorieĂ«n en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingrediĂ«nten. De bereiding duurt slechts tweeĂ«nhalve minuut. “Mijn persoonlijke favoriet is American Steakhouse Melt”, zegt Farshid.

Submarine Sandwich
SUBWAYÂź restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches' of ‘Subs’. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeĂ«r (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAYÂź restaurants onder andere overheerlijk flatbread, frisse salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

Thijs Jacobs


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: