Advertorial: Een goed kassasysteem denkt met je mee

31 maart 2017 | Roy Spijker
Advertorial: Een goed kassasysteem denkt met je mee<

Werk jij nog met een traditionele kassa? Zo’n log, zwaar bakbeest is niet meer van deze tijd! Als je echt up-to-date wilt zijn, dan ga je voor een gecertificeerd iPad horeca kassasysteem.

Zorg ervoor dat je kassasysteem je alle informatie biedt die je nodig hebt om je zaak efficiënt te runnen. Tegenwoordig kan dat allemaal op een iPad. Deze devices zijn, in vergelijking met een traditioneel kassasysteem, relatief klein en licht. Je kunt een iPad overal in het restaurant meenemen. Dat is handig, want zo heb je altijd de juiste informatie altijd bij de hand!

Haal het beste uit jouw personeel

Jouw personeel is het gezicht en de ziel van jouw horeca onderneming. Daarom bieden iPad horeca kassasystemen als Lightspeed Restaurant de juiste tools om horecapersoneel optimaal te managen. Kassasystemen zoals Lightspeed Restaurant integreren daarom met L1nda. Met een strakke planning zorg je ervoor dat er altijd voldoende personeel klaarstaat. Verhoog de efficiëntie door de meest ervaren personeelsleden tijdens de piekuren in te plannen. De daluren kun je gebruiken voor het trainen van personeelsleden met minder horeca-ervaring. 

Gasten gaan er van uit dat je personeel de kennis heeft over alle aspecten van het restaurant. Met het kassasysteem hebben de bedieningen altijd de juiste informatie tot hun beschikking. Via de iPads kan het personeel op elk moment het menu en de wijnkaart bekijken. Daarnaast kunnen ze de ingrediënten van ieder gerecht zien en jouw gasten een optimale service bieden. 
 

Beslissingen op basis van feiten

Kan rapporteren sneller? Jazeker! Met de rapportage-functie van Lightspeed Restaurant heb je binnen enkele seconden een volledig dagrapport voor je neus. Daarmee wordt rapporteren niet alleen sneller, maar ook veel eenvoudiger!

Het systeem houdt automatisch de voorraad bij. Met de rapportage-functie kun je real-time voorraadrapportages inzien en verstandige inkoopbeslissingen maken. Is er iets bijna uitverkocht? Dan stuurt het systeem jou meteen een waarschuwing. Zo kom je nooit meer ingrediënten tekort.
 

Bied gasten flexibiliteit

Verschillende gasten hebben verschillende behoeftes. Als horecaondernemer kom je niet alleen stelletjes tegen, maar zul je vast en zeker te maken krijgen met grote groepen. Om jouw gasten een consistente ervaring te bieden, moet je je altijd flexibel kunnen opstellen. Met Lightspeed Restaurant is dat een stuk makkelijker en bied je jouw gasten de flexibiliteit die ze van je verlangen.

Met het kassasysteem kun je een tafeltje voor twee eenvoudig veranderen in een grote tafel voor 10 door ze ook virtueel simpelweg aan elkaar te schuiven. Via de iPad kan het personeel tafels en stoelen aan of juist los van elkaar ?swipen?. Zo heeft iedereen een eigen plek en raak je nooit meer een gast kwijt!

www.lightspeedhq.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: