Drie nieuwe Kwalitaria's openen deuren

27 maart 2015
Drie nieuwe Kwalitaria's openen deuren

Afgelopen weken zijn er weer drie nieuwe "Kwalitaria":http://www.lunchroom.nl/?q=kwalitaria&x=zoeken vestigingen geopend. In Naaldwijk, Utrecht (Oog in Al) en Egmond aan Zee
kunnen gasten nu bij de keten terecht. Kwalitaria groeit hiermee naar 115 vestigingen. "We gaan in 2015 nog sterker groeien", aldus algemeen directeur Bas Holshuijsen. "Onze doelstelling is om in 2015 dertig nieuwe vestigingen aan te sluiten, mits we dat uiteraard op een kwalitatieve manier kunnen doen. Dat betekent met goede ondernemers en op de juiste locaties met goede winkels in heel Nederland. We blijven zoeken naar ambitieuze ondernemers."

~Foto: De medewerkers van Kwalitaria Pijletuinen in Naaldwijk~

*Naaldwijk*
Kwalitaria Pijletuinen in Naaldwijk, voorheen Smulwereld, is sinds 11 maart geopend als Kwalitaria. De cafetaria van ondernemers Jan en Petra van Geest is al jaren een begrip in Naaldwijk. Voor hen is het dubbel feest want hun cafetaria bestaat ook nog eens 20 jaar. Morgen houden ze een openingsfeest met spetterende aanbiedingen voor hun gasten.

*Utrecht*
Utrecht is een Kwalitaria rijker in de populaire wijk Oog in Al. Ondernemer David Man opent tevens een Délifrance shop-in-shop waar, naast de heerlijke Kwalitaria producten, ook vers afgebakken en voor het oog van de gast belegde baguettes en croissants worden verkocht.

*Egmond aan Zee*
Alle zon-, zee- en strandliefhebbers kunnen vanaf 13 maart ook lekker genieten van de producten van Kwalitaria in de nieuwe vestiging Kwalitaria Egmond aan Zee.

~Christel Tuin~

Overig nieuws