Douwe Egberts inspireert met Studio DE

20 december 2010 |
Douwe Egberts inspireert met Studio DE<

Douwe Egberts Coffee Systems (DECS) presenteert van 10 t/m 13 januari 2011 ‘Studio DE’ op de Horecava in de Amsterdamse RAI. In vier studio’s, die spectaculair geplaatst zijn boven op de ‘bokkenrij’ in hal 1, vinden horecaondernemers veel inspiratie op koffie- en theegebied.

Merken als basis
De merken van DECS – Douwe Egberts, Laurentis, Piazza d’Oro en Pickwick – vormen de basis voor de studio’s, waar veel kennis verkrijgbaar is die direct toepasbaar is voor ondernemers.

Hoger niveau
Voor het eerst in de geschiedenis van de Horecava wordt er een gigantische showtrap gebouwd die de bezoekers naar de bokkenrij brengt. Letterlijk en figuurlijk naar de 'next level'. “En dat is precies waar wij dit jaar op focussen: de koffiebeleving en business bij onze klanten naar een hoger niveau brengen”, aldus Marieke van der loop, Channel Marketing Manager Horeca bij DECS.

Meer business
Vier dagen lang staan de inspirators van DECS klaar om te laten zien, horen, voelen, proeven en ruiken hoe horecaondernemers letterlijk en figuurlijk meer business uit koffie en thee kunnen halen.
Van der Loop: “De jarenlange ervaring en de bekendheid van het merk Douwe Egberts zijn een bron van kennis waaruit wij kunnen putten. Wij hebben gemerkt dat ondernemers veel behoefte hebben aan die kennis. En die delen wij graag.”

Begin de dag goed
Een dagje Horecava begint bij Douwe Egberts. Dagelijks wordt er om 11.00 uur een koffieconcert georganiseerd waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en kunnen netwerken.
Verder een première van de nieuwe Cafitesse sensatie, drie maal per uur live mee te maken in een van de studio’s!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Amsterdam Opening
Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein

Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Propertize. De koffieketen betrekt het pand van 133 vierkante meter aan de rechterkant van de trap die vanaf de Bos en Lommerweg naar het plein toe leidt. ...

Video
"We bakken 10.000 American pancakes per jaar

The Blueberry is een Amerikaanse lunchroom gevestigd op twee plekken in Amersfoort. De vestiging op Emiclaerhof in Amersfoort-Noord bevat zo’n 70 binnen- en 60 buitenzitplaatsen. Door het hippe en stijlvolle interieur voelt het echt alsof je in Amerika zit. De doelgroep wisselt per locatie,...

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: