Domino's heeft al 185 vestigingen in Nederland

25 mei 2016 |
Domino's heeft al 185 vestigingen in Nederland<

Vandaag worden de deuren geopend van alweer de 185ste vestiging van Domino’s; en wel in Deurne. Hiermee ligt Domino’s op koers om
eind deze zomer meer dan 200 vestigingen in Nederland te hebben. Landelijke dekking is hierbij het uiteindelijke doel.

De ambities van Domino’s
In minder dan 3 weken tijd zijn er 5 nieuwe Domino’s vestigingen geopend. Landelijke dekking is één van de ambities van Domino’s. ‘’Om zoveel mogelijk (potentiële) klanten te kunnen voorzien van verse, stomende pizza’s, is het van essentieel belang dat er steeds meer winkels bijkomen’’, aldus CEO André ten Wolde. ‘’We zijn dus ontzettend trots te mogen zeggen dat we vandaag de 185ste vestiging openen en eind deze zomer naar de 200 winkels in Nederland gaan.’’ Wat het belang hiervan voor de klant is? Dat de mogelijkheid om bij Domino’s een heerlijke, snelle maaltijd te verkrijgen groter en groter wordt!

Milieubewust bezorgen
Domino’s heeft naast het doel van landelijke dekking nog veel meer ambities. Neem bijvoorbeeld het doel om tegen het eind van 2016 50% van het volledige wagenpark van Domino’s elektrisch te laten rijden. De nieuw te openen vestiging in Deurne sluit hier goed bij aan; zij starten namelijk al met 50% e-bikes. Dit is fijn zowel voor het milieu, als voor de medewerkers, die zo makkelijker en sportief de ritjes kunnen bezorgen. Zo spant Domino’s zich op vele vlakken in om vooruitstrevend te zijn en voorop te lopen in technologische ontwikkelingen.

Door de enorme groei van het aantal winkels van Domino’s in Nederland wordt nog een ambitie van Domino’s getriggerd, namelijk het vergroten van de werkgelegenheid. In nog geen maand tijd heeft Domino’s vijf nieuwe winkels geopend en hierdoor is er ruimte gecreëerd voor zo’n 175 werknemers! Met nog 15 winkels te openen deze zomer is Domino’s druk aan het rekruteren en kijkt uit naar het in dienst nemen van nog zo’n 525 man. Geïnteresseerden worden aangemoedigd zich te melden op Dominosjobs.nl of in de Domino’s vestigingen.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: