Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014 |
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014<

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

1. Jonge onderneemster opent eigen lunchroom
Lotte Knoppert opende in januari op haar twintigste een eigen lunchroom in Amsterdam. Klik hier voor het volledige artikel.
2. Daar zijn ze: de vijf beste broodjes
De vijf genomineerden voor de titel ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2014’ werden in september bekendgemaakt. Klik hier voor het volledige artikel.
3. Eigen koffietentje voor Gordon
Zanger en presentator Gordon kondigde in februari aan dat hij in Blaricum een koffie- en theeschenkerij begint. Klik hier voor het volledige artikel.
4. De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje
Op 6 november werd bekend dat lunchroom De Koffiepot uit Hardenberg de zaak is met het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014. Klik hier voor het volledige artikel.
5. Nieuwe saladebar in Nijmegen
In oktober openden Maaike Roelofs en Laura Hendriks MUNT Saladebar in de Nijmeegse binnenstad. Klik hier voor het volledige artikel.
6. De vijfde genomineerde: broodje feel the veal
Het Lekkerste Lunchroombroodje Feel the Veal van De Koffiepot in Hardenberg heeft als hoofdingrediënt kalfsfricandeau die 36 uur gemarineerd wordt. Klik hier voor het volledige artikel.
7. Terrassen voller bij warm weer
De Gemeente Amsterdam maakt in maart bekend wat elk logisch denkend mens zelf ook wel kan bedenken: terrassen zijn voller met warm weer. Klik hier voor het volledige artikel.
8. De eerste genomineerde: broodje flower power
De eerste genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is het Broodje Flower Power; een Italiaanse bol met Ibericoham; geserveerd met een glaasje verse gazpacho. Klik hier voor het volledige artikel.
9. De tweede genomineerde: paddoburger
De tweede genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is de Paddoburger; een vegetarische burger gemaakt van Hollandse champignons, kruiden, Parmezaanse kaas en nootjes. Klik hier voor het volledige artikel.
10. Lekkerste burger komt van de Bijenkorf
In januari werd De Bijko, de hamburger van restaurant La Ruche in de Bijenkorf in Den Haag, tijdens de Horecava verkozen tot beste burger van 2014. Klik hier voor het volledige artikel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread Coronacrisis
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

We zijn nu drie dagen onderweg sinds de 'heropening' van de horeca. Tijd om horecaondernemers te bezoeken en te vragen naar de ervaringen met het ondernemen met coronabeperkingen en de verwachting voor de toekomst. In Utrecht bezochten we daarom verschillende horecaondernemers en voelden vooral het ...

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Achtergronden Rotterdam
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'

Baker&Moore, gevestigd op de Westblaak mag vanaf 1 juni net als de rest van de Nederlandse horeca haar deuren eindelijk weer openen. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan een nieuw concept. Deze week lanceerde de heer Bakker (eigenaar Baker&Moore) het gloednieuwe concept, genaamd 'B...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: