Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014 |
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014<

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

1. Jonge onderneemster opent eigen lunchroom
Lotte Knoppert opende in januari op haar twintigste een eigen lunchroom in Amsterdam. Klik hier voor het volledige artikel.
2. Daar zijn ze: de vijf beste broodjes
De vijf genomineerden voor de titel ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2014’ werden in september bekendgemaakt. Klik hier voor het volledige artikel.
3. Eigen koffietentje voor Gordon
Zanger en presentator Gordon kondigde in februari aan dat hij in Blaricum een koffie- en theeschenkerij begint. Klik hier voor het volledige artikel.
4. De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje
Op 6 november werd bekend dat lunchroom De Koffiepot uit Hardenberg de zaak is met het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014. Klik hier voor het volledige artikel.
5. Nieuwe saladebar in Nijmegen
In oktober openden Maaike Roelofs en Laura Hendriks MUNT Saladebar in de Nijmeegse binnenstad. Klik hier voor het volledige artikel.
6. De vijfde genomineerde: broodje feel the veal
Het Lekkerste Lunchroombroodje Feel the Veal van De Koffiepot in Hardenberg heeft als hoofdingrediënt kalfsfricandeau die 36 uur gemarineerd wordt. Klik hier voor het volledige artikel.
7. Terrassen voller bij warm weer
De Gemeente Amsterdam maakt in maart bekend wat elk logisch denkend mens zelf ook wel kan bedenken: terrassen zijn voller met warm weer. Klik hier voor het volledige artikel.
8. De eerste genomineerde: broodje flower power
De eerste genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is het Broodje Flower Power; een Italiaanse bol met Ibericoham; geserveerd met een glaasje verse gazpacho. Klik hier voor het volledige artikel.
9. De tweede genomineerde: paddoburger
De tweede genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is de Paddoburger; een vegetarische burger gemaakt van Hollandse champignons, kruiden, Parmezaanse kaas en nootjes. Klik hier voor het volledige artikel.
10. Lekkerste burger komt van de Bijenkorf
In januari werd De Bijko, de hamburger van restaurant La Ruche in de Bijenkorf in Den Haag, tijdens de Horecava verkozen tot beste burger van 2014. Klik hier voor het volledige artikel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Interview Longread
De allergrootste foodtrend? Vegan!

We kunnen er eigenlijk niet omheen: dé absolute foodtrend is vegan food. 2018 was het jaar van de vleesvervangers, 2019 bleek die van een verdere doorontwikkeling en verdere aandacht voor vegan in de professionele horecakeuken. In Dordrecht, uitgerekend de stad van de paardenslachterijen, ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Opening Culinair
Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Alle stationswinkels van Julia’s krijgen een nieuwe uitstraling, een nog snellere service en een uitgebreider assortiment. Station Rotterdam Centraal heeft de primeur, vandaag is de nieuwe Julia’s daar voor het eerst te bezoeken. Als het nieuwe concept in de smaak valt bij reizigers is h...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: