Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014 |
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014<

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

1. Jonge onderneemster opent eigen lunchroom
Lotte Knoppert opende in januari op haar twintigste een eigen lunchroom in Amsterdam. Klik hier voor het volledige artikel.
2. Daar zijn ze: de vijf beste broodjes
De vijf genomineerden voor de titel ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2014’ werden in september bekendgemaakt. Klik hier voor het volledige artikel.
3. Eigen koffietentje voor Gordon
Zanger en presentator Gordon kondigde in februari aan dat hij in Blaricum een koffie- en theeschenkerij begint. Klik hier voor het volledige artikel.
4. De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje
Op 6 november werd bekend dat lunchroom De Koffiepot uit Hardenberg de zaak is met het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014. Klik hier voor het volledige artikel.
5. Nieuwe saladebar in Nijmegen
In oktober openden Maaike Roelofs en Laura Hendriks MUNT Saladebar in de Nijmeegse binnenstad. Klik hier voor het volledige artikel.
6. De vijfde genomineerde: broodje feel the veal
Het Lekkerste Lunchroombroodje Feel the Veal van De Koffiepot in Hardenberg heeft als hoofdingrediënt kalfsfricandeau die 36 uur gemarineerd wordt. Klik hier voor het volledige artikel.
7. Terrassen voller bij warm weer
De Gemeente Amsterdam maakt in maart bekend wat elk logisch denkend mens zelf ook wel kan bedenken: terrassen zijn voller met warm weer. Klik hier voor het volledige artikel.
8. De eerste genomineerde: broodje flower power
De eerste genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is het Broodje Flower Power; een Italiaanse bol met Ibericoham; geserveerd met een glaasje verse gazpacho. Klik hier voor het volledige artikel.
9. De tweede genomineerde: paddoburger
De tweede genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is de Paddoburger; een vegetarische burger gemaakt van Hollandse champignons, kruiden, Parmezaanse kaas en nootjes. Klik hier voor het volledige artikel.
10. Lekkerste burger komt van de Bijenkorf
In januari werd De Bijko, de hamburger van restaurant La Ruche in de Bijenkorf in Den Haag, tijdens de Horecava verkozen tot beste burger van 2014. Klik hier voor het volledige artikel.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: