Digitaal Horecava magazine via app

1 januari 2013 |
Digitaal Horecava magazine via app<

Horecava presenteert een real time magazine voor de iPad en iPhone. Het magazine biedt nieuws en informatie over de Horecava en het laatste nieuws uit de wereld van de horeca.
Zo is het laatste horecanieuws van Hospitality Management, De RestaurantKrant, Lunchroom, De CaféKrant en andere bronnen via het digitale magazine te volgen.

Nieuws delen
De inhoud wordt automatisch ververst, zodra het magazine wordt geopend en een internetverbinding heeft. Gebruikers krijgen een handig overzicht van artikelen. Daarnaast is het magazine volledig geïntegreerd met diverse social media kanalen. Zo kunnen lezers hun favoriete artikelen meteen met elkaar delen. Ook is het magazine offline bruikbaar, kan men artikelen opslaan om later te lezen en kunnen originele artikelen via de browser worden bekeken. Tevens biedt de app advertenties.

Gratis WiFi
Op de centrale pleinen van de Horecava is gratis WiFi beschikbaar. Zo heeft de bezoeker tijdens de beurs altijd toegang tot het actuele programma en blijft men op de hoogte van het laatste nieuws. Ook kan de mobiele gebruiker naar de ‘gewone’ mobiele site (m.horecava.nl) gaan.

Verder kijken
Senior Communicatie & PR Manager Pim van Houten van Amsterdam RAI: “Het digitale magazine vormt een aanvulling op de Horecava beurs app, maar kijkt verder dan de beurs zelf. Men krijgt niet alleen inspiratie en informatie tijdens de beurs, maar ook daarbuiten worden tips, ideeën en andere relevante informatie aangedragen. Het initiatief zou een goede bijdrage kunnen leveren aan onze ‘community’.”

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: