Deze beachclub is nu al klaar voor het nieuwe strandseizoen

15 maart 2019 | Thijs Jacobs

Bistro & Grill Later aan Zee is uit haar winterslaap en klaar voor het nieuwe strandseizoen. Zij opent zondag 17 maart 2019 haar deuren voor de liefhebbers van lekker eten en drinken een prettige ambiance op het strand. De onderscheidende beachclub in Bloemendaal aan Zee kreeg dit jaar wederom een upgrade van haar interieur en haar terras.

Het terras werd vernieuwd in samenwerking met wijnmerk Vicente Gandia, waardoor het een erg fijne plek is voor een lunch, borrel en diner. De comfortabele Taittinger Lounge met luxe tweepersoons loungebedden en een exclusieve service is opnieuw opgebouwd. Wegens het grote succes is het aantal loungebedden uitgebreid met een ‘first row sea view area’; riante bedden op het strand met uitzicht op zee. Naast de sfeervolle ambiance staat Later aan Zee bekend om haar smakelijke gerechten tegen verrassend toegankelijke prijzen en haar mooie wijnen.

Specials op het menu en champagne

Op de menukaart van Bistro & Grill Later aan Zee staan klassiekers met een twist tegen toegankelijke prijzen. De lunchgerechten zijn beschikbaar tot 16:00 uur. Salades, hamburgers, voor-, hoofd- en nagerechten zijn de hele dag en avond te bestellen. De poke bowl met tonijn was het favoriete gerecht van vorig jaar en staat dit jaar wederom op de kaart, aangevuld met een vegetarische en een ossenhaas variant. Ook de populaire fish & chips met rucola en citroenmayonaise is weer present.

De menukaart wordt aangevuld met wisselende dagspecials, zoals de halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. De bistro biedt een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. De samenwerking met het champagnemerk Taittinger resulteert in 8 verschillende soorten champagne op de kaart. Naast de bistro bevindt zich een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Taittinger Lounge

In de aangrenzende Taittinger Lounge staan 35 riante tweepersoons loungebedden. Een comfortabel ligbed compleet met parasol, ijskoeler, kussens en bediening kan worden gehuurd voor € 35 per dag. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douches en toiletten. Dit jaar worden de loungebedden uitgebreid met ‘first row sea view area’. In samenwerking met Desperados kunnen gasten een bed huren op het strand met uitzicht op zee en een verfrissend biertje.

Events & partijen

Later aan Zee heeft een multifunctionele inrichting waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot duizend gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Zelf organiseren zij ook met regelmaat speciale diners en feesten, waaronder de legendarische paasbrunch met entertainment op zondag 21 april 2019. Informatie is te vinden op de facebookpagina.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Routing: liever efficiënt of meer contact met je gasten?

De routing in je lunchzaak is van groot belang. Tijdens de piekuren moet je immers iedere gast goed en snel voorzien van hetgeen zij besteld hebben. In veel gevallen gaat het dan ook om koffie: het is één van de bestsellers. Vrijwel geen enkele lunchroom uitgezonderd. We gingen te r...

Advertorial
Probeer nu GRATIS de botermelange van Debic

Roomboter geeft een rijkdom aan uw lunchroom die onmiskenbaar is voor het maken van broodjes waar gasten voor terugkomen. Het nadeel van roomboter is dat het niet direct smeerbaar is uit de koeling. Daarvoor is Debic Smeren & Bakken ontwikkeld: een direct smeerbare melange van roomboter en plant...

Advertorial
3, 2, 1… Stoof!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kunt maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt het water nog steeds in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourguignon, Vlaamse stove...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: