Deze beachclub is nu al klaar voor het nieuwe strandseizoen

15 maart 2019 | Thijs Jacobs

Bistro & Grill Later aan Zee is uit haar winterslaap en klaar voor het nieuwe strandseizoen. Zij opent zondag 17 maart 2019 haar deuren voor de liefhebbers van lekker eten en drinken een prettige ambiance op het strand. De onderscheidende beachclub in Bloemendaal aan Zee kreeg dit jaar wederom een upgrade van haar interieur en haar terras.

Het terras werd vernieuwd in samenwerking met wijnmerk Vicente Gandia, waardoor het een erg fijne plek is voor een lunch, borrel en diner. De comfortabele Taittinger Lounge met luxe tweepersoons loungebedden en een exclusieve service is opnieuw opgebouwd. Wegens het grote succes is het aantal loungebedden uitgebreid met een ‘first row sea view area’; riante bedden op het strand met uitzicht op zee. Naast de sfeervolle ambiance staat Later aan Zee bekend om haar smakelijke gerechten tegen verrassend toegankelijke prijzen en haar mooie wijnen.

Specials op het menu en champagne

Op de menukaart van Bistro & Grill Later aan Zee staan klassiekers met een twist tegen toegankelijke prijzen. De lunchgerechten zijn beschikbaar tot 16:00 uur. Salades, hamburgers, voor-, hoofd- en nagerechten zijn de hele dag en avond te bestellen. De poke bowl met tonijn was het favoriete gerecht van vorig jaar en staat dit jaar wederom op de kaart, aangevuld met een vegetarische en een ossenhaas variant. Ook de populaire fish & chips met rucola en citroenmayonaise is weer present.

De menukaart wordt aangevuld met wisselende dagspecials, zoals de halve kreeft, lamskoteletjes van de gril en mosselen. De bistro biedt een mooie selectie aan wijnen waarvan het merendeel per glas wordt geserveerd. De samenwerking met het champagnemerk Taittinger resulteert in 8 verschillende soorten champagne op de kaart. Naast de bistro bevindt zich een selfservice bar waar gasten drankjes en snacks aan de counter kunnen bestellen om op het bijbehorende terras te nuttigen of om mee te nemen naar het strand.

Taittinger Lounge

In de aangrenzende Taittinger Lounge staan 35 riante tweepersoons loungebedden. Een comfortabel ligbed compleet met parasol, ijskoeler, kussens en bediening kan worden gehuurd voor € 35 per dag. De luxe lounge beschikt over loungemuziek, eigen douches en toiletten. Dit jaar worden de loungebedden uitgebreid met ‘first row sea view area’. In samenwerking met Desperados kunnen gasten een bed huren op het strand met uitzicht op zee en een verfrissend biertje.

Events & partijen

Later aan Zee heeft een multifunctionele inrichting waardoor de binnen- en buitenruimte eenvoudig is op te delen. Hierdoor is het mogelijk om separate evenementen en partijen te hosten met 30 tot duizend gasten. Van zakelijk event, tot familiediner en trouwerij. Zelf organiseren zij ook met regelmaat speciale diners en feesten, waaronder de legendarische paasbrunch met entertainment op zondag 21 april 2019. Informatie is te vinden op de facebookpagina.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Internationaal Mensen
Naft bier wint gold award op internationale bierverkiezing

Het Gentse Naft bier, gebrouwen door Brandstof, een nieuwe brouwerij gestart door 2 jonge ondernemers uit Gent, valt in de prijzen op de Frankfurt International Trophy. De internationale bier- en wijnverkiezing - die jaarlijks plaatsvindt in Frankfurt in Duitsland - heeft uit meer dan 3800 bieren, w ...

Achtergronden Fastservice
Wayback Burgers opent haar derde vestiging in Winschoten

Eind maart kondigde Wayback Burgers Nederland de opening van haar tweede vestiging in Nederland en eerste delivery vestiging ter wereld, die gerealiseerd wordt in Tilburg. Op maandag 19 april zal Tilburg geopend worden en daarna trekt de bouwkaravaan door naar het hoge noorden, namelijk naar Winscho ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Achtergronden
8 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Le Stelle, Haren

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode. Wekelijks presenteren we je zo'n verh ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een gesprek met ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: