Derde editie Brabantse Gastvrijheid Award van start

3 maart 2020 | Noah Gerssen

Vanaf 3 maart gaat de Brabantse Gastvrijheid Award 2020 van start. Tot en met 3 april kunnen locaties zich aanmelden om deel te nemen aan de verkiezing van de meest gastvrije locatie van Brabant. De opzet van de award is verder aangescherpt. Niet alleen kent de vernieuwde opz et meer locatie-categorieën, ook zijn uitdagende challenges toegevoegd met tussentijdse prijswinnaars. Met deze derde editie van de Brabantse Gastvrijheid Award wordt de Brabantse gastvrijheid naar een nóg hoger niveau gebracht.

Niet één, maar zes winnaars

Om de gastvrijheid en deelname van grote en kleinere locaties te stimuleren, introduceert VisitBrabant dit jaar zes locatie-categorieën. “Door het toevoegen van verschillende categorieën maakt een kleine B&B net zoveel kans op de titel als een groot hotel, en een professioneel museum even veel als een gezellig eetcafé”, aldus Ankie Joos, projectmanager bij VisitBrabant. “Zo maken we in Brabant samen nog meer werk van de gastvrijheid, iedere locatie op zijn eigen niveau.”

Uitdagende challenges met bijzondere prijzen

Vanaf april kunnen de deelnemers tevens meedoen aan een speciaal gastvrijheidsprogramma met maandelijks uitdagende challenges op het gebied van gastvrijheid. Dit gratis en vrijblijvende programma biedt deelnemers handvatten om met plezier, en met het hele team, direct met hun gastvrijheid aan de slag te gaan. Locaties die deelnemen aan de challenges maken bovendien kans op bijzondere prijzen waarmee ze inspiratie opdoen voor een ultieme gastvrijheidsbeleving, zoals een kijkje achter de schermen bij de Efteling en het Guesthouse Hotel.

Brabantse Gastvrijheid Award 2020

Tot en met 3 april kunnen ondernemers uit de Brabantse vrijetijdssector zich opgeven voor de Brabantse Gastvrijheid Award 2020. In september worden de genomineerden bekend gemaakt door de onafhankelijke jury, waarna in november de opvolgers van de winnaar van 2019 – NH Collection Eindhoven City Centre – bekend worden gemaakt. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: