Délifrance terug in Bussum

2 februari 2015 |
DĂ©lifrance terug in Bussum<

Na tien jaar afwezigheid is DĂ©lifrance terug in Bussum. Deze week is aan de Brinklaan het nieuwste DĂ©lifrance restaurant geopend. Ondernemer Armen
Manutsharjan en zijn vrouw Petrovna Polozun, verwelkomen gasten in het gerenoveerde historische pand in het gezellige centrum van Bussum. De buitenkant van het restaurant verraadt al het aanbod van onder andere heerlijke croissants, lekker als ontbijt. Tevens kun je hier terecht voor een smakelijke lunch met verse sap of één van de koffiespecialiteiten. Ook in het middagmoment wordt voorzien door middel van een tableau apéritif en high wine, een selectie van Franse lekkernijen ondersteund met een glas wijn.


Take-away
Voor gasten die minder tijd hebben, biedt dit restaurant take-away en start het binnenkort ook met catering waarbij de broodjes na bestelling worden bezorgd. Naast de ruime zitgelegenheid binnen, is het in de zomer mogelijk plaats te nemen op het terras, welke gezellig is gelegen aan de winkelstraat.


Droom komt uit
Armen is al geruime tijd actief in de horeca, de droom om samen met zijn vrouw een eigen restaurant te openen is afgelopen week uitgekomen.

DĂ©lifrance Franchise Formule
Gasten kunnen al meer dan 30 jaar terecht bij de DĂ©lifrance Franchise Formule. In de loop van de jaren is het aantal verkooppunten blijven stijgen, met de opening van DĂ©lifrance Bussum komt aantal DĂ©lifrance restaurant op 65. Daarnaast vallen binnen dit internationale concept ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden, gemaakt van eigen Franse graanvelden en gemalen in eigen molens. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit meel, die de basis vormt voor de DĂ©lifrance kwaliteitsproducten. Kenmerkend is dat de producten ter plekke worden afgebakken en voor het oog van de consument vers worden belegd of bereid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Koffie & thee Achtergronden
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Uit onderzoek van Koffietje.nl blijkt dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers één of meerdere keren per week een koffiebar bezoekt. Per bezoek bestellen we gemiddeld 2 drankjes, met een sterke voor...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: