Délifrance terug in Bussum

2 februari 2015 |
Délifrance terug in Bussum<

Na tien jaar afwezigheid is Délifrance terug in Bussum. Deze week is aan de Brinklaan het nieuwste Délifrance restaurant geopend. Ondernemer Armen
Manutsharjan en zijn vrouw Petrovna Polozun, verwelkomen gasten in het gerenoveerde historische pand in het gezellige centrum van Bussum. De buitenkant van het restaurant verraadt al het aanbod van onder andere heerlijke croissants, lekker als ontbijt. Tevens kun je hier terecht voor een smakelijke lunch met verse sap of één van de koffiespecialiteiten. Ook in het middagmoment wordt voorzien door middel van een tableau apéritif en high wine, een selectie van Franse lekkernijen ondersteund met een glas wijn.


Take-away
Voor gasten die minder tijd hebben, biedt dit restaurant take-away en start het binnenkort ook met catering waarbij de broodjes na bestelling worden bezorgd. Naast de ruime zitgelegenheid binnen, is het in de zomer mogelijk plaats te nemen op het terras, welke gezellig is gelegen aan de winkelstraat.


Droom komt uit
Armen is al geruime tijd actief in de horeca, de droom om samen met zijn vrouw een eigen restaurant te openen is afgelopen week uitgekomen.

Délifrance Franchise Formule
Gasten kunnen al meer dan 30 jaar terecht bij de Délifrance Franchise Formule. In de loop van de jaren is het aantal verkooppunten blijven stijgen, met de opening van Délifrance Bussum komt aantal Délifrance restaurant op 65. Daarnaast vallen binnen dit internationale concept ook 110 corners (voornamelijk gevestigd in tankstations). Bij alle locaties worden hoge kwaliteit Franse producten aangeboden, gemaakt van eigen Franse graanvelden en gemalen in eigen molens. Dit zorgt voor de hoogst mogelijke kwaliteit meel, die de basis vormt voor de Délifrance kwaliteitsproducten. Kenmerkend is dat de producten ter plekke worden afgebakken en voor het oog van de consument vers worden belegd of bereid.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: