Délifrance opent eerste pilot store van Europa

26 oktober 2015
Délifrance opent eerste pilot store van Europa

Délifrance Nederland heeft aan de rijksweg A13 een restaurant en corner geopend in nieuwe stijl. De vestiging, die onder leiding staat van
franchisenemer Jan van der Heijden, dient als pilot voor toekomstig te openen locaties in niet alleen Nederland, maar heel Europa. Tevens is het een voorbeeld voor de huidige Délifrance restaurants en corners, die bij een succesvol verloop zullen worden verbouwd.

*Kijkje in brood en keuken*
De eyecatcher in de nieuwe pilot store is de zogenaamde wall-of-crumb: een kijkje in de binnenkant van een pas gebakken brood. Ook is er een open keuken die de gasten een kijkje in de bereiding van hun maaltijd geeft.

*Restaurant*
In het nieuwe concept ligt de focus niet langer alleen op de lunch, maar kunnen gasten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genieten van zowel de Franse klassiekers als een eigentijdser assortiment. In het restaurant worden gasten de gehele dag bediend.

*Grab & Go*
Ook is er een 'Grab & Go'-corner voor de gasten met weinig tijd. Hier liggen de broodjes al belegd in de koeling klaar. Nieuw is de retailcorner, waar gasten een verzameling typisch Franse producten vinden die in trek zijn voor thuisgebruik of als cadeau.

*Expansie*
De Délifrance franchiseformule bestaat uit meer dan 500 verkooppunten in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In Nederland zijn er 175 verkooppunten. De vestiging aan de A13 dient niet alleen als pilot store in Nederland, maar ook voor de rest van Europa. De komende tijd zullen alle resultaten uitvoerig geëvalueerd worden. Bij een geslaagde test zal de formule in Nederland en daarbuiten verder worden uitgerold.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws