Winnaars praten over d� prijs!

23 juli 2013 |

Dat het winnen van het Lekkerste Lunchroombroodje bijzonder is, dat beamen de winnaars van 2011 en 2012 zonder meer. Maar dat de prijs ook een hogere omzet oplevert, dat hadden de
makers van de Lekkerste Lunchroombroodjes niet gedacht. Meer er is meer, blijkt uit de reacties. De wedstrijd is een initiatief van uw vakblad Lunchroom.

Winnaar 2011
Kees Elhorst en zijn team van Elhorst Eten & Drinken wonnen in 2011 de titel. “Het is een mooie kroon op het werk: erkenning en bevestiging. We creëren het wow-effect met het broodje ‘Doe Mij Die Maar’. Gasten komen nu nog steeds bewust naar onze zaak voor het ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2011’. Ook onze omzet heeft een boost gekregen. Mede dankzij de titel zijn we groter geworden en hebben we 80 vierkante meter kunnen aanbouwen”, aldus een enthousiaste Elhorst.



Winnaar 2012
Jurgen de Ruiter van ‘t Stief Kwartierke in Breda maakte het Lekkerste Lunchroombroodje in 2012: ‘Say Cheese’. “Verbazingwekkend en heel bijzonder. Het winnen van de wedstrijd heeft een onverwacht grote impact gehad. Mensen komen uit heel Nederland het broodje proeven, super gaaf!”, vertelt de titeldrager. ’t Stief Kwartierke heeft, mede dankzij de wedstrijd, een plus van 25 procent gedraaid. “Ik kan iedere lunchroom aanraden om mee te doen aan de verkiezing. Het is eer van je werk als je wint en een gigantische marketingtool. Mensen blijven erover praten.”



Winnaar 2013?
Dit is uw kans om net als de eerdere winnaars in de spotlights te staan! Op donderdag 7 november vallen we namelijk tussen 12.00 en 13.00 uur ’s middags binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2013 en overhandigen we de award en de eeuwige roem.

Wie, wat, waar en wanneer?
Aanmelden: uiterlijk op 15 augustus via "redactie@uitgeverijps.nl" Bekendmaking genomineerden: maandag 19 augustus op www.lunchroom.nl Bezoek genomineerden door jury: tussen maandag 19 augustus en woensdag 6 november
Bekendmaking winnaar: donderdag 7 november 2013 tussen 12.00 en 13.00 uur bij de winnende lunchroom

Door Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies, dus een gemiddelde op basis van deze rekensom: 2,75 procent van het verlies aan omzet. Dit meldt de NOS op basis ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: