De Pistolet kan doorstart maken met nieuwe eigenaars

1 oktober 2009 |
De Pistolet kan doorstart maken met nieuwe eigenaars<

Lunchroom De Pistolet in het Brabantse Son en Breugel maakt een doorstart. Voormalig eigenaar Klaas van de Pas: “Het doet me goed dat iets wat ik heb opgebouwd met hetzelfde enthousiasme wordt voortgezet.” Van de Pas heeft samen met zijn vrouw Zus en dochter Nicole besloten om te stoppen met De Pistolet. Dit betekent echter niet het einde van de zaak, want Sandra Franken en Ron van Aalst nemen De Pistolet over. “Je kunt dus beter spreken van een doorstart”, vertelt Franken enthousiast. Volgens beide partijen verloopt de overname goed.

Franken en Van Aalst hebben besloten om de zaak in dezelfde lijn voort te zetten. Sandra van der Pasch-Rohde, die al zestien jaar werkzaam is bij De Pistolet, blijft er werken en ook de bekende ‘klassieke’ boerderijstijl blijft behouden. “En we hebben de steun van Klaas nog”, vertelt Van Aalst met een lach. De nieuwe eigenaars vertellen vol enthousiasme dat ze de huisrecepten van Van de Pas, van origine slager van beroep, over mogen nemen. Dus de mensen kunnen bij De Pistolet nog steeds terecht voor heerlijke eigengemaakte hamburgers, tartaar, ragout en erwtensoep. Franken: “Het zijn topproducten en herkenbaar voor de mensen uit Son. We zijn blij dat Klaas zijn recepten aan ons overdraagt.”

Toch vinden er wel een aantal veranderingen plaats in de lunchroom. Zo is De Pistolet langer geopend, van 10.00 tot 19.00 uur, en wordt er ook ‘s avonds bezorgd. De bezorging van broodjes is namelijk een belangrijke dienst van de lunchroom. Het assortiment wordt nu ook uitgebreid met warme maaltijden. “Dat is een wens die Klaas had en die wij nu in vervulling gaan brengen”, vertelt de enthousiaste Franken.


Lunchroom, Frank Lindner

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20Lunchroom.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Lunchroom.nl%0A%0Ahttp://

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: